Alkmaar

Een degelijke PVC vloer voor uw bedrijf

Bent u van plan om uw bedrijf in Alkmaar te laten voorzien van een nieuwe vloer en zoekt u hiervoor een specialist die een mooie vloer aan kan leggen die helemaal aansluit bij de werkzaamheden in uw bedrijf? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij zijn de specialisten in het aanleggen van een PVC vloer voor bedrijven. Deze vloeren zijn geschikt als industrievloer door de hoge belastbaarheid en als een horecavloer doordat de vloer gemakkelijk te reinigen is. Ons vloersysteem wordt daarnaast ook vaak als garagevloer geplaatst. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in Alkmaar.

De expert op het gebied van bedrijfsvloeren

Frederiks Vloeren is expert op het gebied van het aanleggen van verschillende vloeren voor bedrijven in Alkmaar als de horeca, bakkerij, slagerij en de industrie. Wij zijn specialist in het verzorgen van PVC vloeren. Deze vloeren leggen wij vakkundig aan met PVC vloertegels die wij met lasnaden aan elkaar verbinden.

De vloer die helemaal past bij uw bedrijf

Wanneer wij een vloer leveren dan zorgen wij ervoor dat deze bedrijfsvloer helemaal is afgestemd op de werkzaamheden van het bedrijf. Het begint al met het advies dat wij geven aan u voor de bedrijfsvloer voor uw bedrijf in Alkmaar. Wij kunnen met onze ervaring snel aangeven welke vloer het meest geschikt is voor uw bedrijf, zodat u er zeker van bent dat u een vloer krijgt in uw bedrijf die helemaal is afgestemd op de werkzaamheden binnen het bedrijf in Alkmaar.

Vloeren Alkmaar

Vloer Alkmaar

De specialist in het aanleggen van PVC vloerdelen

Wij zijn specialisten in het aanleggen van PVC vloeren. Wij gebruiken waterdichte vloeren om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Deze vloeistofdichte vloeren leggen wij aan door gebruik te maken van PVC vloertegels die gemakkelijk neer te leggen zijn en die naadloos tegen elkaar gelegd worden. De lasnaad die wij aanbrengen is zeer sterk en zorgt ervoor dat de vloer volkomen egaal is afgewerkt wanneer wij klaar zijn met ons werk. U heeft dan een degelijke vloer voor uw bedrijf in Alkmaar die jarenlang mee zal gaan en waar u weinig onderhoud aan zult hebben.

Showroom vloeren Alkmaar

Gaat u een nieuw bedrijf openen in Alkmaar en zoekt u een leverancier die mooie showroom vloeren kan leveren? Frederiks Vloeren levert showroomvloeren van PVC voor concurrerende prijzen. Wij hebben een ruime ervaring in het vak van het aanleggen van vloeren voor showrooms. Met de PVC vloeren van ons bent u er zeker van dat u een hoogwaardige vloer krijgt.

Neem contact op voor een duidelijke offerte

Wij zetten onze woorden graag om in daden wanneer u een afspraak met ons maakt in Alkmaar. Wij komen graag bij u langs om u een geheel gratis en vrijblijvend advies te geven voor uw bedrijfsvloeren en u krijgt dan van ons een duidelijke offerte voor een PVC vloer voor uw bedrijf in Alkmaar.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: