Amstelveen

PVC bedrijfsvloeren, de specialist in Amstelveen

Heeft u een bedrijf in Amstelveen en heeft u een nieuwe PVC vloer nodig voor uw bedrijf? Bel dan Frederiks Vloeren voor een deskundig advies voor uw bedrijfsvloeren. Wij leveren PVC vloeren speciaal voor bedrijven. Ons vloersysteem is geschikt voor uw garagevloer, slagerijvloer of voor horecavloeren. Wij komen graag bij u langs in Amstelveen om een advies en een geheel vrijblijvende offerte te geven voor het plaatsen van een PVC vloer. Neem contact op met ons voor meer informatie of lees verder over de mogelijkheden.

Een geschikte PVC bedrijfsvloer

Frederiks Vloeren heeft ruime ervaring met het plaatsen van PVC bedrijfsvloeren. Wij zijn al vele jaren actief in Amstelveen en kunnen uw bedrijf als geen ander voor zien van een goede PVC vloer. Met een horecavloer of garagevloer van Frederiks Vloeren bent u als horeca ondernemer of garagebedrijf zeker van een vloer die aan alle voorwaarden voldoet zoals brandwerendheid, duurzaamheid en gemakkelijk in onderhoud.

Een geschikte PVC vloer voor elke situatie

Elk bedrijf heeft haar eigen specifieke bedrijfsvloeren nodig. Een bakkerij heeft nu eenmaal andere wensen dan een garagebedrijf of een productiebedrijf zoals een drukkerij. De drukker en het garagebedrijf zullen graag zien dat de vloer stevig is om de last van de vorkheftruck of een auto te dragen, de bakker wil vooral dat de bakkerij gemakkelijk te reinigen is. Onze veelzijdige PVC vloeren voldoet aan deze eisen. Wij kunnen uw bedrijf in Amstelveen voorzien van de vloer die aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Vloeren Amstelveen

PVC vloeren voor uw bedrijf

Wij leveren ook PVC vloeren in Amstelveen. Deze vloeren zijn geschikt voor algemeen gebruik en kunnen gemakkelijk gelegd worden met PVC vloertegels.

De industrievloer die tegen een stootje kan

Heeft u een industriebedrijf in Amstelveen en zoekt u een industrievloer die tegen een stootje kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het vloersysteem is uitstekend geschikt als industrievloer. De vloer is brandwerend en kan een grote last dragen. De vloer is daarnaast ook nog eens vloeistofdicht. Onze vloer is in te zetten voor diverse doeleinden. Wij maken gebruik van waterdichte vloeren voor de beste kwaliteit.

Showroom vloer in Amstelveen

Bent u aan het overwegen om de vloeren van uw showroom in Amstelveen te laten vervangen? Frederiks Vloeren gaat voor kwaliteit en heeft ook een ruime ervaring in het vak van het aanleggen van showroomvloeren. Wij leggen een vloer aan die representatief is maar wel tegen een stootje kan.

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een specialist die de bedrijfsvloer kan aanleggen in uw bedrijf in Amstelveen? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs in Amstelveen om een deskundig advies te geven en u verder voor te lichten over bijvoorbeeld ons PVC vloersysteem.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: