Amsterdam

Hoge kwaliteit bedrijfsvloeren

Heeft u een bedrijf in Amsterdam en heeft u plannen om uw bedrijfsvloer te laten vervangen? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij leveren PVC vloeren van hoge kwaliteit en garanderen u dat uw bedrijfsvloer perfect aansluit op uw werkzaamheden. Om de kwaliteit te garanderen gebruiken we de bekende waterdichte vloeren.

Wij zijn specialisten op het gebied van vloeren voor bakkerijen, slagerijen, horeca bedrijven en productie bedrijven. Met onze multifunctionele PVC vloer bent u er zeker van dat uw medewerkers hun werk optimaal kunnen doen en dat de vloer gemakkelijk te reinigen is.

Geschikte voor elk bedrijf

Elk bedrijf heeft haar eigen specifieke werkzaamheden. En daar hoort een vloer bij die geheel past bij de aard van het bedrijf. Wij leveren in Amsterdam een vloersysteem geschikt voor een horecavloer, een industrievloer of een garagevloer. Onze PVC vloertegels zijn veelzijdig, van hoge kwaliteit en daarom uitermate geschikt voor gebruik in diverse bedrijfstakken.

Een allround vloerspecialist in Amsterdam

Frederiks Vloeren is een allround specialist in het aanleggen van vloeren voor bedrijven in Amsterdam. Wij doen dit werk al jaren en weten daarom als geen ander waar een vloer aan moet voldoen. Een PVC vloer van ons blinkt uit in kwaliteit en duurzaamheid. Onze vloeren zijn daarnaast geschikt voor tal van toepassingen.

Vloeren Amsterdam

PVC vloerensysteem

Wij leveren hoge kwaliteit PVC vloeren in Amsterdam en omgeving. Deze vloeren bestaan uit PVC vloertegels. Met een PVC vloer bent u er zeker van dat u een kwaliteitsvloer krijgt die jarenlang meegaat. Wij leggen met grote regelmaat deze vloeren aan in Amsterdam en omstreken. Sluit u aan bij al die tevreden klanten die onze service en kwaliteit hebben leren kennen.

 

PVC vloer laten leggen in Amsterdam?

Wij leveren niet alleen uw nieuwe bedrijfsvloer of industrievloer maar kunnen deze ook voor u leggen. Voor een perfect gelegde vloer vraag naar PVC vloer laten leggen Amsterdam!

Slijtvaste productievloeren

Als specialist in vloeren voor bedrijven leveren wij uiteraard ook productievloeren in Amsterdam. Onze vloeren kunnen een grote belasting dragen en zijn brandwerend en vloeistofdicht. Het maakt de vloeren uitermate geschikt als bedrijfsvloer omdat de vloer met gemak uw machines kan dragen. Slijtage aan deze vloeren is minimaal zodat u jarenlang zeker bent van een vloer in optimale conditie.

 

Onze industrievloeren kunnen tegen een stootje

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe industrievloer of bedrijfsvloer de last van uw werkzaamheden kan dragen? Vraag ons gerust om de mogelijkheden van onze PVC vloeren. Wij staan graag voor u klaar met gepast advies.

showroom vloeren Amsterdam

Gaat u een nieuw bedrijf openen in Amsterdam en zoekt u een leverancier die een mooie showroom vloer kan leveren? Frederiks Vloeren levert showroom vloeren van PVC voor concurrerende prijzen. Wij gaan voor kwaliteit en zorgen dat de vloer representatief is maar wel tegen een stootje kan. De eigenschappen van onze showroom vloeren zijn:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Eenvoudig te reinigen
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Neem contact op voor meer informatie

Zoekt u een bedrijf dat hoge kwaliteit bedrijfsvloeren in Amsterdam kan leveren? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs in Amsterdam om u verder te informeren over ons vloersysteem.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: