Bakkerijvloer

De vloer voor uw bakkerij

Hebt u een bakkerij en bent u op zoek naar een degelijke vloer aangelegd door een vakman? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij zijn specialisten op het gebied van bedrijfsvloeren en leveren ook regelmatig een bakkerijvloer voor bakkers in heel het land. Onze vloer van PVC is prima afgestemd op de wensen van de moderne bakkerij. Zo is de vloer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Wij komen met alle plezier bij u langs om de voordelen van onze PVC bakkerijvloer uit te leggen en u krijgt dan van ons een een duidelijke offerte voor een nieuwe vloer in uw bakkerij.

Bakkerijvloer

Specialist in PVC vloeren

Frederiks Vloeren heeft veel ervaring met het aanleggen van een bakkerijvloer. Wij leggen dit type PVC vloer met grote regelmaat aan en weten daardoor bijzonder goed waar een vloer voor een bakkerij aan moet voldoen. De ervaring leert dat ons vloersysteem goed aansluit bij de wensen van de moderne bakker.

PVC vloertegels voor de bakkerij

Wij maken gebruik van onze beproefde PVC vloertegels. Deze PVC tegels zijn uitermate geschikt voor een bakkerijvloer. De naden van de vloertegels lassen wij dicht met een speciale techniek die ervoor zorgt dat de tegels strak tegen elkaar komen te liggen. U krijgt op die manier een perfecte bakkerijvloer die jarenlang mee zal gaan.

Informeer naar de voordelen van onze vloer

Zoekt u nog steeds naar een betrouwbare leverancier die de juiste bakkerijvloer kan leveren voor en mooie prijs? Doe dat niet langer en neem contact op met ons voor een gratis advies en een duidelijke offerte. Wij zijn werkzaam in de provincie Noord-Holland waaronder Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Den Helder, Hoorn, Enkhuizen, Purmerend en Alkmaar. Bel ons op om een afspraak te maken en wij komen met alle plezier bij uw bakkerij langs om samen voordelen van onze vloer verder toe te lichten.