Bedrijfsvloer

Hoogwaardige PVC vloer voor bedrijven

Bent u aan het zoeken naar een bedrijf die een bedrijfsvloer kan aanleggen die aan alle eisen voldoet voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Informeer dan bij Frederiks Vloeren. Wij zijn experts in het aanleggen van PVC vloeren, geschikt voor alle soorten bedrijven zoals bakkerijen, garages en productiebedrijven. Wij komen graag bij u langs om de vele voordelen van ons vloersysteem met u door te nemen. Daarnaast geven wij u dan vrijblijvend advies en een duidelijke offerte voor uw bedrijfsvloer.

Ruime ervaring in bedrijfsvloeren van PVC

Frederiks Vloeren heeft al tientallen jaren ervaring met het leggen van een goede bedrijfsvloer. Wij weten precies waaraan een goede bedrijfsvloer moet voldoen in het dagelijks gebruik en onderhoud. Onze vakmensen zijn allemaal specialisten in het aanleggen van deze PVC bedrijfsvloeren. Uw bedrijfsvloer wordt dan ook altijd aangelegd volgens hoge kwaliteitseisen en geldende normen.

Bedrijfsvloer
PVC bedrijfsvloer

PVC vloertegels voor uw bedrijf

Wij gebruiken speciale PVC vloertegels om een bedrijfsvloer aan te leggen. Deze tegels worden op een speciale manier aan elkaar gelast wat een waarborg geeft voor een aansluiting die niet meer los zal laten. Het resultaat mag er zijn, een bedrijfsvloer die volkomen egaal is en vele jaren mee kan gaan.

Vloeistofdichte vloer

Frederiks Vloeren levert vloeistofdichte PVC vloeren. Deze vloeren kunnen aangebracht worden volgens V.V.V. normen zodat de vloer bij keuring een vloeistofdichtheid certificaat kan ontvangen. Naast de vloeistofdichtheid onderscheidt deze PVC vloer zich van de vele concurrenten door een hogere Rutchwaarde en een hoge slijtvastheid.

Meer informatie inwinnen?

Wilt u meer weten over onze bedrijfsvloer? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij geven u dan een geheel vrijblijvend advies en duidelijke offerte voor uw bedrijfsvloer. Wij komen dagelijks in verschillende locatie verspreid over heel Nederland.