Bedrijfsvloeren

Nieuwe bedrijfsvloeren laten leggen?

Heeft u plannen om een nieuwe bedrijfsvloer aan te laten leggen en zoekt u hiervoor een specialist die exact weet waaraan een vloer voor uw bedrijf moet voldoen? Maak dan een afspraak met Frederiks Vloeren voor een nette offerte voor een nieuwe vloer. Wij zijn specialisten in het leveren en aanleggen van PVC vloeren. Met een vloer van ons bent u er zeker van dat u vele jaren voorzien bent van een vloer die eenvoudig te reinigen is en slijtvast is.

De expert voor bedrijfsvloeren voor ondernemingen

Frederiks Vloeren is de expert voor het leveren en aanleggen van bedrijfsvloeren. Wij doen dit werk al jaren en slagen er telkens weer in om vloeren te leveren voor vele bedrijven in verschillende sectoren. Wij zijn specialisten in het leveren van vloeren voor bakkerijen, slagerijen en horeca ondernemingen en leveren regelmatig vloeren voor industriële bedrijven.

Bedrijfsvloeren

Vloeren waar u niet op uitglijdt

De PVC vloertegels die wij gebruiken voor onze bedrijfsvloeren hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op een uitglijder minimaal is. Dit komt omdat onze vloeren een hoge Rutsch waarde hebben die ervoor zorgen dat ze minder snel slijten en slipvast zijn. Dit is niet onbelangrijk voor vele bedrijven. Onze bedrijfsvloeren hebben tevens het voordeel dat ze erg eenvoudig zijn te reinigen.

De eigenschappen voor uw vloer

Wij weten wat belangrijk is voor bedrijfsvloeren. Wij weten dat demping van geluid vaak erg belangrijk kan zijn. Niemand wil de hele dag werken met de galm van machines en mede daarom zijn onze vloeren geluiddempend. Tevens zijn onze bedrijfsvloeren warmte isolerend en zijn ze voorzien van een toplaag die uitglijders tot een minimum zullen beperken. De vloeren zijn daarnaast slijtvast en eenvoudig te reinigen. Deze eigenschappen en de lange levensduur van de PVC vloeren maakt het een uitstekende keuze voor de meeste bedrijven.

Geschikt als:

Eigenschappen PVC vloer:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend

Neem contact op voor een duidelijke offerte

Heeft u interesse in onze bedrijfsvloeren? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij zijn actief in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij komen graag bij u langs om de voordelen van ons vloersysteem verder toe te lichten, zodat u vervolgens een goed geïnformeerde keuze kunt maken voor uw nieuwe bedrijfsvloer.