Den Helder

Een PVC vloer speciaal voor uw bedrijf

Heeft u een onderneming in Den Helder en bent u hiervoor op zoek naar een bedrijf die een perfecte bedrijfsvloer kan aanleggen? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren voor een vloer die voldoet aan de eisen van uw bedrijf. Wij zijn al jaren actief in Den Helder en hebben al menig bedrijf voorzien van  PVC vloeren die speciaal bestemd zijn om te dienen als industrievloer, horecavloer, slagerijvloer of garagevloer. We maken gebruik van de bewezen techniek van waterdichte vloeren. Met een PVC vloer van ons bent u er zeker van dat u een vloer heeft voor uw bedrijf in Den Helder die jarenlang meegaat, slijtvast is en makkelijk te onderhouden is.

Geschikt als industrievloer

Frederiks Vloeren heeft in al die jaren dat we actief zijn een schat aan ervaring opgedaan in het leveren van vloeren voor bedrijven. Het maakt ons tot een uitstekende partner wanneer u de vloer zoekt voor uw bedrijf. Onze PVC vloer is geschikt voor vele toepassingen.

Vloerspecificaties

Wij begrijpen als geen ander dat bedrijfsvloeren aan specifieke eisen moet voldoen. Met de eisen die tegenwoordig gesteld worden t.a.v. brandveiligheid en gebruiksgemak is het belangrijk de juiste vloer te kiezen. Wij leveren ook in Den Helder een vloer die aan die eisen voldoet. Onze vloeren zijn geschikt als horecavloer voor de veeleisende horeca onderneming. Daarnaast is onze vloer ook slijtvast en brandwerend, waardoor deze ook als garagevloer kan worden ingezet bij garagebedrijven.

Vloeren Den Helder

Een vloer van PVC voor uw bedrijf

Wij zijn de specialisten in Den Helder voor het aanleggen van PVC vloeren. Wij leggen deze vloeistofdichte vloeren aan met PVC vloertegels die we aan elkaar lassen met lasnaden die oersterk zijn. Het resultaat mag er zijn, een perfecte vloer voor uw bedrijf die jarenlang meegaat. Wij komen graag bij u langs in Den Helder om de voordelen van deze vloeren uit te leggen.

Showroom vloer in Den Helder

Gaat u een nieuw bedrijf openen in Den Helder en zoekt u een leverancier die een mooie showroom vloer kan leveren? Frederiks Vloeren gaat voor kwaliteit. En dat kunnen we ook gezien onze ruime ervaring in het vak van het aanleggen van vloeren voor showrooms. Onze eigenschappen van onze showroom vloeren zijn:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Eenvoudig te reinigen
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

 

Maak snel een afspraak

Wilt u meer weten van ons? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs in Den Helder om u de mogelijkheden van onze PVC vloeren uit te leggen. Laat ons u overtuigen van de voordelen van deze vloeren die al ruim hun waarde hebben bewezen bij andere bedrijven. Wij maken met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor uw nieuwe PVC vloer.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: