Enkhuizen

Uw leverancier in Enkhuizen voor een PVC bedrijfsvloer

Bent u op zoek naar een leverancier voor een nieuwe hoogwaardige PVC vloer voor uw bedrijf in Enkhuizen? Maak dan een afspraak met Frederiks Vloeren voor een bezoek aan uw bedrijf. Wij komen met alle plezier bij u langs in Enkhuizen om een deskundig advies uit te brengen voor uw nieuwe bedrijfsvloer. Wij leveren PVC vloeren van waterdichte kwaliteit die wij op een speciale manier aanleggen met lasnaden die vrijwel niet kapot te krijgen zijn. Met een bedrijfsvloer van ons bent u er zeker van dat u een vloer heeft liggen in uw bedrijf die aan alle voorwaarden voldoet die u gesteld heeft.

Vloeren Enkhuizen

Degelijke industrievloeren

Wij zeggen niet zomaar dat wij de expert zijn op het gebied van bedrijfsvloeren in Enkhuizen. Wij hebben een enorme schat aan ervaring in het aanleggen van vloeren voor bedrijven en hebben al menig horecavloer, garagevloer en industrievloer aangelegd voor bedrijven in Enkhuizen. En daar zijn onze bestaande klanten maar wat tevreden over. Wij geven u een geheel vrijblijvend advies voor uw vloer en geven daarbij ook nog eens een concurrerende prijs. Tel daar het vakmanschap bij op van onze medewerkers en u bent er zeker van dat u kwaliteit krijgt wanneer u ons de vloer laat aanleggen in uw bedrijf.

Ervaren experts in Enkhuizen voor PVC vloeren

Frederiks Vloeren heeft in de jaren dat we actief zijn een schat aan ervaring opgedaan in het aanleggen van bedrijfsvloeren. Wij hebben al menig industrievloer, garagevloer en horecavloer aangelegd in Enkhuizen en omgeving en staan garant voor de goede kwaliteit van deze vloeren.

Vloertegels met sterke lasnaden

Wij leggen PVC vloeren aan voor bedrijven in Enkhuizen door PVC vloertegels te plaatsen en aan elkaar te lassen. De lasnaden die wij aanbrengen zijn vrijwel niet stuk te krijgen en geven een mooi egaal resultaat voor uw vloer. Het levert daarnaast volledig vloeistofdichte vloeren op. Wij leggen deze PVC vloeren al vele jaren aan op deze manier, wat betekent dat u er zeker van zult zijn dat de aanleg vakkundig zal plaatsvinden.

Showroomvloeren Enkhuizen

Bent u aan het overwegen om de vloeren van uw showroom in Enkhuizen te laten vervangen? Frederiks Vloeren levert showroomvloeren van PVC voor concurrerende prijzen. De eigenschappen van onze schowroom vloer zijn:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Eenvoudig te reinigen
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Maak een afspraak met ons

Wilt u alleen voor kwaliteit gaan voor de nieuwe vloer voor uw bedrijf in Enkhuizen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen met alle plezier bij u langs in Enkhuizen om advies te geven voor de vloer. Wij garanderen u vakmanschap en een PVC vloer die jarenlang mee zal gaan en aan alle eisen voldoet die u gesteld heeft.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: