Garage Tegels

Een garagevloer die vloeistofdicht is

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw garagebedrijf en heeft u als eis dat de vloer brandwerend en gegarandeerd vloeistofdicht is? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij leveren en installeren garage tegels van PVC waar geen druppel vloeistof doorheen komt en die tevens brandwerend zijn. Wij zijn actief in de provincie Noord-Holland waaronder de regio’s van Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Hoorn, Enkhuizen, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, en Den Helder en komen graag bij u lang om u te overtuigen van de kwaliteit van onze PVC tegels.

Uw partner voor de bedrijfsvloer

Frederiks Vloeren zegt niets teveel wanneer wij claimen dat wij expert zijn in het aanleggen van bedrijfsvloeren. Onze medewerkers zijn ervaren vaklieden die weten hoe een vloer voor een garage niet alleen goed, maar ook efficiënt kan worden aangelegd. Met een garage vloer van ons bent u er zeker van dat u kwaliteit krijgt. Onze garage tegels zijn zeer geschikt voor de garage sector.

Hoogwaardige PVC vloertegels

Wij leggen uw garage vloer aan met speciale tegels die wij aan elkaar lassen. De lasnaden die hierbij ontstaan zijn dermate sterk dat deze ook bij zware belasting niet los zullen laten. Daarnaast zijn de lasnaden ook vloeistofdicht. De lasnaden leveren een volkomen egale vloer op die gemakkelijk te reinigen zijn. Onze vloeren zijn tevens voorzien van een anti slip laag om uitglijden tot een minimum te beperken.

Een vloeistofdichte vloer

Wij garanderen u dat onze garage tegels vloeistofdicht zijn. En dat durven we te garanderen omdat wij weten dat onze manier van aanleggen van de tegels de garantie geeft dat er ook echt geen druppel olie door de vloer van uw garagebedrijf kan dringen.

Eigenschappen van onze vloer:

  • Vloeistofdicht
  • Hoge Rutsch waarde
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Slijtvast

Onze vloeren zijn ook geschikt voor:

Garage Tegels

Garage tegels

Maak een afspraak met ons

Zoekt u nog steeds naar een goede oplossing voor uw garage vloer? Doe dat niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies. Wij overtuigen u graag tijdens ons bezoek aan uw bedrijf van de voordelen van onze garage tegels en geven u met alle plezier een duidelijke offerte voor uw nieuwe garage vloer.