Garagevloeren

Slijtvaste garagevloer

Een garagevloer krijgt een hoop te verduren, waardoor de vloer na verloop van tijd stevig versleten is en makkelijk glad wordt. Voor een veilige werkomgeving is een slijtvaste garagevloer een aanrader! Een garagevloer is namelijk ook een werkvloer. Dat betekend gereedschap en auto-onderdelen op de vloer wat krassen oplevert.

Garagevloer bestand tegen vloeistoffen en chemicaliën

Een goede garagevloer moet naast krassen en deuken ook bestand zijn tegen vloeistoffen en chemicaliën die in een garage te vinden zijn. Denk hierbij aan olie, benzine, en andere vloeistoffen. Een garagevloer die niet vloeistofvast is kan er toe leiden dat chemicaliën door de vloer heen sijpelen en onderliggend beton aantasten. Dit kan leiden tot betonrot waardoor je vloer vol gaten komt te zitten.

Frederiks vloeroplossingen voor een veeleisende omgeving

Een professioneel uitgeruste garage is een veeleisende werkomgeving die sterk gebaat is bij een Frederiks vloeroplossing. Frederiks Vloeren levert diverse kleuren garagetegels voor uw garagevloer. Deze vloeren zijn naadloos, duurzaam en vloeistofdicht. Wij bieden een hoge kwaliteit voor elk type bedrijf. Bovendien zijn onze vloeren voorzien van een Rutsch-waarde (anti-slip) van 11. De meeste concurrenten bieden slechts vloeren met een Rutsch-waarde van 8!

Wanneer u op zoek bent naar een vloeroplossing voor uw garage adviseren wij een PVC vloer van Frederiks Vloeren. Onze medewerkers informeren u graag verder over deze uitstekende vloeroplossing.

Neem contact op voor vrijblijvend advies of een gratis Garagevloer proefpakket

Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren in de juiste vloerkeuze voor uw bedrijf. Bent u nog niet overtuigd van de kwaliteit van onze vloeren? Vraag dan een gratis proefpakket aan via het formulier op deze website, of neem contact op via mail info@frederiksvloeren.nl of telefoon 06 54 71 37 96.