Garagevloer

Een garagevloer van PVC

Heeft u een garagebedrijf en zoekt u een leverancier die een nieuwe vloer kan aanleggen in uw garagebedrijf? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren voor een hoogwaardige PVC garagevloer. Wij zijn zeer ervaren in het aanleggen van deze PVC vloeren, die wij aanleggen met behulp van PVC vloertegels. Lees verder wat wij kunnen leveren of neem snel contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en gratis advies.

Schakel een vakman in voor uw bedrijfsvloeren

Wij durven met een gerust hart te stellen dat wij vakmensen zijn die weten waar we mee bezig zijn. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring met het aanleggen van een garagevloer. Frederiks Vloeren staat voor kwaliteit.

Een PVC vloer in de garage

Een PVC vloer is zeer geschikt als garagevloer. Wij adviseren daarom ook PVC vloertegels voor het aanleggen van een garagevloer. Deze tegels lassen we aan elkaar op een speciale manier die ervoor zorgt dat de lasnaden perfect aansluiten op de tegels. Deze lasnaden zijn bijna niet stuk te krijgen en kunnen een grote belasting aan. Zo krijgt u de garagevloer die u wenst en waarmee u jaren vooruit kan.

Belangrijke eigenschappen van onze vloer

  • Hoge Rutsch waarde
  • Warmte isolerend
  • Vloeistofdicht
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Slijtvast
  • Lange levensduur

Garagevloer

Garagevloer

Laat u goed informeren

Wilt u meer weten van ons? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij willen u graag overtuigen van onze kwaliteit en bieden u een geheel vrijblijvend offerte aan voor uw nieuwe garagevloer. Wij zijn dagelijks aan het werk in Noord-Holland, zodat het voor ons geen enkel probleem is om even bij u langs te komen in de regio’s van Hoorn, Haarlem, Den Helder, Purmerend, Zaandam, Enkhuizen, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Alkmaar.