Garagevloeren

Een geschikte vloer voor uw garage

Bent u op zoek naar de juiste garagevloer voor uw garagebedrijf in Noord-Holland? Informeer dan bij Frederiks Vloeren voor PVC garagevloeren. Wij zijn specialisten in het aanleggen van vloeren voor garages en weten als geen ander waar een garagevloer aan moet voldoen. Onze vloeren zijn vloeistofdicht, geluiddempend en zijn brandwerend. Wij zijn vrijwel dagelijks te vinden in de regio’s van Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam, Hoorn, Enkhuizen, Den Helder, Purmerend, Alkmaar, Zaandam en Haarlem en komen graag bij u langs om u te overtuigen van onze PVC vloeren.

De garagevloer van PVC

Frederiks Vloeren zegt niets teveel wanneer wij beweren dat wij echte specialisten zijn op het gebied van PVC garagevloeren. Wij hebben menig garagevloer aangelegd waar onze klanten al jaren tevreden gebruik van maken. De specificaties van onze PVC vloer maakt bij uitstek geschikt als garagevloer. Bekijk hieronder de voordelen die onze vloeren met zich meebrengen.

Speciale PVC vloertegels

Wij zijn werkzaam als leverancier van PVC vloertegels. Deze tegels worden door onze medewerkers aan elkaar gelast met speciale apparatuur. De lasnaden die wij maken zijn dermate sterk dat ze bijna niet kapot te krijgen zijn en vloeistofdicht zijn. Onze PVC garagevloeren zijn ook brandwerend en geluiddempend. Onze garagevloeren veroorzaken dus geen galmen zoals bij andere vloeren vaak wel het geval is.

Waarom onze garagevloer?

  • Hoge Rutsch waarde tegen slipgevaar
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te reinigen

Garagevloeren

Ontvang een duidelijke offerte voor uw vloer

Wilt u weten wat wij aan kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een duidelijke offerte. Wij komen met alle plezier bij u langs om u een geheel vrijblijvend advies te geven voor de vloer van uw garage. Wij zijn er van overtuigd dat onze garagevloeren voldoen aan de wensen van een garagehouder.