Haarlem

Gespecialiseerd in PVC vloeren voor bedrijven

Bent u als bedrijf in Haarlem op zoek naar een nieuwe pvc bedrijfsvloer die aan al uw eisen voldoet? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren voor een offerte voor onze PVC vloer. Wij leveren PVC industrievloeren geschikt voor diverse toepassingen. We kunnen garanderen dat uw bedrijf in Haarlem een vloer van ons krijgt die tegen een stootje kan, brandwerend is en gemakkelijk in gebruik is. Wij komen graag bij u langs in Haarlem om de voordelen van ons vloersysteem verder toe te lichten. Lees verder over de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

PVC vloeren van hoge kwaliteit

Frederiks Vloeren is specialist in het aanleggen van PVC vloeren voor bedrijven in Haarlem en omgeving. Onze vloeren worden gelegd met PVC vloertegels en verbinden we met lasnaden. Deze lasnaden kunnen tevens gekleurd worden om leuke effecten te krijgen voor bijvoorbeeld een dansvloer. De waterdichte vloeren garanderen een hoge kwaliteit. Wij zijn al vele jaren actief in Haarlem en hebben al menig bedrijf voorzien van een PVC kwaliteitsvloer waar men bijzonder tevreden over is.

Een passende vloer voor elk bedrijf

Dankzij onze ervaring weten wij vrij snel bij een bezoek aan uw bedrijf in Haarlem of onze vloer het meest geschikt is voor uw bedrijf. Wij geven u deskundig advies en zorgen ervoor dat de vloer aan alle eisen voldoet die gesteld worden in relatie tot de werkzaamheden van uw bedrijf. Het maakt ons niet uit of wij een garagevloer, slagerijvloer of een horecavloer moeten leveren. Wij weten aan welke voorwaarden uw bedrijfsvloeren moeten voldoen.

Vloeren Haarlem

Vloeren Haarlem

Degelijke vloeren van PVC voor uw bedrijf

Wij zijn vooral specialisten in het leveren van vloeren van PVC voor bedrijven in Haarlem en omgeving. Deze PVC vloeren zijn zeer geschikt als industrievloer vanwege de robuustheid en het gemak waarmee de vloer kan worden gereinigd.

Showroom vloer Haarlem

Gaat u een nieuw bedrijf openen in Haarlem en zoekt u een leverancier die een mooie showroom vloer kan leveren? Frederiks Vloeren levert showroomvloeren van PVC voor concurrerende prijzen. Wij zijn al jaren actief in de provincie Noord-Holland. Met de PVC vloeren van ons bent u er zeker van dat u een showroom krijgt met hoogwaardige vloer.

Maak contact met ons voor een offerte voor een PVC vloer

Zoekt u een leverancier van kwaliteitsvloeren? Zoek dan niet langer en neem contact op met ons voor een geheel vrijblijvende duidelijke offerte. Wij komen graag bij u langs in Haarlem om de voordelen van ons vloersysteem toe te lichten. Verzeker uzelf van een goede PVC vloer aangelegd door vakmensen.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: