Hoofddorp

Op zoek naar een PVC vloer voor uw bedrijf?

Heeft u plannen om de vloer van uw bedrijf in Hoofddorp te laten vervangen en zoekt u naar een expert die alles weet van PVC bedrijfsvloeren? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren voor een perfecte PVC vloer voor uw bedrijf in Hoofddorp. Wij zijn specialisten in het aanleggen van bedrijfsvloeren voor vele sectoren zoals de industrie, bakkerij, slagerij en nog veel meer. Onze specialisten zorgen ervoor dat u een vloer krijgt die helemaal is afgestemd op de werkzaamheden van uw bedrijf. Met een industrievloer van ons bent u er zeker van dat u een vloer heeft die tegen een stootje kan en die eenvoudig is te reinigen is.

De vloeren expert voor bedrijven in Hoofddorp

Frederiks Vloeren is bij uitstek de specialist in het leveren van PVC vloeren die speciaal zijn bestemd voor bedrijven. Onze veelzijdige vloeroplossing is geschikt voor zowel garagebedrijven of de horeca. Doordat de vloeistofdichte vloer gemakkelijk te reinigen is voldoet deze goed als horecavloer of slagerijvloer. Wij zijn al vele jaren actief in Hoofddorp en komen ook graag bij u langs om u te overtuigen, waarom wij de beste keuze zijn als u een nieuwe vloer nodig heeft voor uw bedrijf in Hoofddorp.

Op zoek naar Industrievloeren Hoofddorp Bedrijfsvloeren Hoofddorp of PVC vloeren Hoofddorp?
Wanneer u een horecavloer nodig heeft voor de keuken van uw horeca bedrijf dan zorgen wij ervoor dat u de bedrijfsvloer krijgt die perfect past bij de werkzaamheden in de keuken van uw horeca onderneming in Hoofddorp.

PVC vloeren speciaal voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloeren van PVC. Wij leggen deze vloeren aan met speciale PVC vloertegels die aan elkaar verbonden worden met lasnaden die tegen grote belastingen kunnen. Deze vloeren zijn uitstekend geschikt als industrievloer, horecavloer en garagevloer. De waterdichte vloeren staan bekend om zijn kwaliteit.

PVC vloer laten leggen in Hoofddorp?

Wij leveren niet alleen uw nieuwe industrievloer of bedrijfsvloer maar kunnen deze ook voor u leggen. Voor een goed gelegde vloer vraag naar PVC vloer laten leggen Hoofddorp!

Showroom vloer Hoofddorp

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw showroom in Hoofddorp? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij leveren showroomvloeren van PVC voor concurrerende prijzen. De eigenschappen van onze showroomvloeren zijn:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Eenvoudig te reinigen
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Neem contact met ons op

Overweegt u de aanleg van een nieuwe vloer in uw bedrijf in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Hoofddorp om samen met u de mogelijkheden door te nemen voor uw nieuwe bedrijfsvloer. U krijgt dan van ons een duidelijke offerte die geheel vrijblijvend is.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: