Hoorn

De PVC vloeren specialist in Hoorn

Heeft u een bedrijf in Hoorn en heeft uw bedrijf een nieuwe vloer nodig? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren voor een duidelijke offerte voor een nieuwe PVC vloer. Wij zijn specialisten in het aanleggen van vloeren van PVC en zorgen ervoor dat de bedrijfsvloeren aangelegd door ons aan alle wensen voldoen van het bedrijf waar wij ze voor aanleggen. Wij komen graag bij u langs in Hoorn om een gratis en geheel vrijblijvend advies te geven voor een nieuwe bedrijfsvloer. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een vloer geschikt voor uw bedrijf

Ons inmiddels ruimschoots bewezen vloersysteem is geschikt voor talloze toepassingen. Onze vloeren hebben een hogere ‘Rutsch-waarde’. Ze blijven lang mooi en zijn slipvast. Dit komt veiligheid ten goede. Daarnaast zijn de vloeren ook goed te reinigen. Kortom onze vloeren zijn zowel geschikt als garagevloer, horecavloer of industrievloer. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in Hoorn de vloer krijgt die voldoet aan de eisen in uw branche.

De bedrijfsvloeren expert in Hoorn

Frederiks Vloeren is al jarenlang actief in Hoorn als de specialist in het aanleggen van de beste waterdichte bedrijfsvloeren. Wij kunnen voor vele sectoren een vloer aanleggen die helemaal past in de lijn van de werkzaamheden van het bedrijf. Wij leggen voor de horeca een horecavloer aan die gemakkelijk te reinigen is. Ons vloersysteem is met zijn specificaties ook geschikt als garagevloer. Onze medewerkers zijn allemaal vakmensen die weten hoe een PVC vloer aangelegd moet worden. We staan daarnaast garant voor een duurzame vloer die jarenlang meegaat.

Bent u op zoek naar een industrievloer hoorn of bedrijfsvloeren hoorn?

Industrievloer van PVC vloertegels verbonden met lasnaden

Onze vloeren worden aangelegd door gebruik te maken van PVC vloertegels die met lasnaden aan elkaar worden gelast. De lasnaden kunnen we eventueel voorzien van een kleur om zodoende motieven aan te leggen. Er zijn zelfs mogelijkheden om deze kleuren fluoriserend te maken wat een mooi effect kan geven voor dansvloeren.

Showroom vloer Hoorn

Gaat u een nieuw bedrijf openen in Hoorn en bent u opzoek naar een showroom vloer? Frederiks Vloeren levert showroomvloeren van PVC voor concurrerende prijzen. Wij zorgen dat de vloer van uw showroom representatief is maar wel tegen een stootje kan. Wij weten met onze ervaring waar een bedrijfsvloer aan moet voldoen.

Maak nu contact met ons voor een afspraak

Heeft u interesse in onze PVC vloeren? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij komen met alle plezier bij u langs in Hoorn om u verder voor te lichten over ons vloersysteem. Daarnaast kunnen wij u een duidelijke vrijblijvende offerte voorleggen in Hoorn.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: