Industrievloer

Kwaliteitsvloer voor uw bedrijf

Heeft uw bedrijf in Noord-Holland een nieuwe vloer nodig en zoekt u hiervoor een deskundig advies? Informeer dan bij Frederiks Vloeren voor een industrievloer. Wij zijn specialisten in het leveren van PVC vloersystemen waarbij de PVC vloertegels aan elkaar gelast worden. Deze vloeren zijn bijzonder sterk en een duurzaam en daardoor erg geschikt als industrievloer. Lees verder over onze PVC industrievloer of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn actief in de regio’s van Amsterdam, Amstelveen, Hoorn, Enkhuizen, Den Helder, Zaandam, Hoofddorp, Alkmaar, Haarlem en Purmerend.

De PVC bedrijfsvloeren specialist

Frederiks Vloeren durft van zichzelf te zeggen dat we de specialist zijn op het gebied van bedrijfsvloeren. Elke industrievloer die wij aanleggen voldoet aan strenge eisen. Onze vaklieden zijn allemaal experts in het aanleggen van industrievloeren en weten hoe ze met de apparatuur om moeten gaan die nodig is om onze PVC vloertegels aan te leggen.

Eigenschappen van de vloer

Wij begrijpen als geen ander dat u eisen heeft voor uw industrievloer. Wilt u dat de vloer gegarandeerd vloeistofdicht is? Onze vloer laat geen druppel vloeistof door. Onze industrievloer is geluiddempend en voorzien van een anti slip laag om uitglijden te beperken.

Industrie Vloeren

Kies voor een PVC vloer

  • Hoge Rutsch waarde tegen slipgevaar
  • Zwaar belastbaar
  • Vloeistofdicht
  • Hoge Rutsch waarde tegen slipgevaar
  • Slijtvast
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Warmte isolerend

Speciale PVC vloeren voor bedrijven

Wij zijn de specialisten in het aanleggen van PVC vloeren voor bedrijven. Deze industrievloer leggen wij aan door gebruik te maken van PVC vloertegels die we aan elkaar lassen met speciale lasapparatuur. De lasnaad die hiermee ontstaat is niet stuk te krijgen en garandeert een lange levensduur en een perfecte afsluiting van de vloertegels. De vloer wordt vloeistofdicht opgeleverd en kan de zware belastingen aan die een industrievloer moet ondergaan.

Informeer nu naar de mogelijkheden

Zoekt u een veelzijdige industrievloer? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij komen met alle plezier bij u langs om u te informeren over de voordelen van onze PVC vloeren. Met een industrievloer van ons bent u er altijd zeker van hoge duurzaamheid en kwaliteit.