Kunststof tegels

PVC vloeren voor bedrijven

Heeft u plannen om uw bedrijf te laten voorzien van nieuwe vloeren en zoekt u hiervoor een expert die alles weet van bedrijfsvloeren? Informeer dan bij Frederiks Vloeren voor de kunststof tegels speciaal geschikt voor bedrijfsvloeren. Wij leggen deze tegels van kunststof voor u aan en lassen deze aan elkaar met speciale lasnaden. Lees verder over onze mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Onze medewerkers kunnen dan de voordelen van onze PVC bedrijfsvloer in detail met u doornemen.

Een ervaren specialist in bedrijfsvloeren

Frederiks Vloeren is al jarenlang expert op het gebied van bedrijfsvloeren.
Deze vloeren worden gelegd met kunststof tegels. Wij hebben vakmensen in dienst die exact weten hoe deze tegels van kunststof aangelegd moeten worden en zorgen er telkens weer voor dat er een vloer afgeleverd kan worden die elke toets kan doorstaan t.a.v. kwaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid.

Vloeistofdichte vloer

Wij leveren de vloeren altijd zo op dat er geen druppel vloeistof meer doorheen komt. Wel zo belangrijk wanneer de vloer bestemd is voor bijvoorbeeld een garagebedrijf die niet graag ziet dat olie door de vloer heen dringt.

PVC vloertegels aan elkaar gelast

Wij zijn expert in het aanleggen van kunststof tegels die wij met een speciale techniek aan elkaar lassen. Met deze techniek kunnen wij ervoor zorgen dat deze tegels van kunststof zodanig aan elkaar worden verbonden dat ze nimmer meer zullen loslaten.

Kunststof tegels

Eigenschappen PVC vloertegels:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Geschikt als:

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Wilt u dat wij bij u langskomen om de voordelen van onze kunststof tegels uit te leggen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend advies. Wij komen vrijwel dagelijks in Noord-Holland en komen graag bij u langs in de regio’s van Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Hoorn, Enkhuizen, Den Helder, Purmerend en Alkmaar om u een goede prijs te geven voor een prachtige nieuwe kunststof vloer.