Kunststof vloeren

Een praktische vloer van kunststof

Heeft u een bedrijf waar u een nieuwe vloer voor zoekt die slijtvast, brandwerend en anti slip is? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij verzorgen PVC vloeren die wij aanleggen door gebruik te maken van kunststof vloertegels die wij naadloos aan elkaar lassen. Onze vloeren zijn geschikt voor vele bedrijven zoals bakkerijen, slagerijen, horeca (keukens) en vele industriële bedrijven. We garanderen duurzaamheid en een groot gebruiksgemak. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze kunststofvloer.

Specialist op gebied van bedrijfsvloeren

Frederiks Vloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van bedrijfsvloeren. Wij zijn bekend met de uiteenlopende eisen die verschillende bedrijfstakken aan hun vloeren stellen. Onze kunststof PVC vloeren zijn erg veelzijdig en goed toe te passen in diverse situaties. Onze vakmensen weten hoe ze een vloer voor een bedrijf aan moeten leggen. We zorgen er altijd voor dat de kunststof vloertegels op de juiste manier aan elkaar worden gelast voor het beste resultaat.

kunststof vloeren

PVC vloertegels naadloos aan elkaar gelast

De basis van ons werk is het verzorgen van bedrijfsvloeren die naadloos aan elkaar worden gelast. De lasnaden van deze vloertegels zijn buitengewoon sterk en geven een volledig egaal resultaat voor uw vloer. De lasnaden zijn tevens vloeistofdicht. U bent er op die manier zeker van dat u een vloer krijgt die er zijn mag en die jarenlang mee zal gaan.

Bijzondere eigenschappen

Onze kunststof vloeren hebben een aantal bijzondere eigenschappen waardoor deze erg geschikt zijn als bedrijfsvloer. De vloeren zijn voorzien van een anti sliplaag wat uitglijden tot een minimum beperkt. De vloer kan daarnaast worden aangebracht volgens de V.V.V. normen, zodat de vloer gekeurd kan worden voorzien van een vloeistofdichtheid certificaat. Met onze kunststof vloertegels bent u zeker van een bedrijfsvloer die aansluit bij de eisen van uw bedrijf. Lees hieronder welke eigenschappen deze kunststof vloeren hebben.

Voordelen kunststof vloer

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Geluiddempend
  • Warmte isolerend
  • Vloeistofdicht
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Maak een afspraak voor een offerte

Wilt u meer weten van onze kunststof vloertegels? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs in Noord-Holland zoals Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Hoofddorp, Enkhuizen, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Den Helder en Amstelveen en leggen u graag de voordelen uit van onze vloertegels. U krijgt dan ook een geheel vrijblijvende offerte van ons voor uw nieuwe PVC vloer.