Kunststof vloertegels

Een prachtige vloer van kunststof

Heeft u een bedrijf waar u een nieuwe vloer voor zoekt die slijtvast, brandwerend en anti slip is? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij verzorgen PVC vloeren die wij aanleggen door gebruik te maken van kunststof vloertegels die wij naadloos aan elkaar lassen. Onze vloeren zijn geschikt voor vele bedrijven zoals bakkerijen, slagerijen, horeca en vele industriële bedrijven en garanderen duurzaamheid en een groot gebruiksgemak. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een duidelijke offerte.

De bedrijfsvloeren specialist

Frederiks Vloeren is niet zomaar een vloeren specialist. Wij zijn experts op het gebied van bedrijfsvloeren. Een garagebedrijf stelt andere eisen aan een vloer dan een bakkerij. De specificaties van onze PVC vloeren maakt ze echter geschikt in talloze situaties. Laat u daarover informeren door onze medewerkers. Onze vakmensen weten hoe ze een vloer voor een bedrijf aan moeten leggen en zorgen ervoor dat de kunststof vloertegels op de juiste manier aan elkaar worden gelast voor het beste resultaat.

Kunststof vloertegels

PVC vloertegels naadloos aan elkaar lassen

De basis van ons werk is het verzorgen van bedrijfsvloeren die naadloos aan elkaar worden gelast. De lasnaden van deze vloertegels zijn buitengewoon sterk en geven een volledig egaal resultaat voor uw vloer. U bent er op die manier zeker van dat u een vloer krijgt die er zijn mag en die jarenlang mee zal gaan.

Voordelen van kunststof vloertegels

Onze kunststof vloertegels bieden vele voordelen. Ze zijn vloeistofdicht, zwaar te belasten, duurzaam en goed te reinigen. De vloeren zijn daarnaast stroef waardoor men niet snel zal uitglijden.

  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Slijtvast
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Hoge Rutsch waarde
  • Lange levensduur

Maak een afspraak voor een offerte

Wilt u meer weten van onze kunststof vloertegels? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs in Noord-Holland zoals Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Hoofddorp, Enkhuizen, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Den Helder en Amstelveen en leggen u graag de voordelen uit van onze vloertegels. U krijgt dan ook een geheel vrijblijvende offerte van ons voor uw nieuwe PVC vloer.