Noord-Holland

Vloeren Noord-Holland

Vloeren Noord-Holland

Bedrijfsvloeren van hoge kwaliteit

Heeft u een onderneming in Noord-Holland en heeft u binnenkort nieuwe bedrijfsvloeren nodig die aan alle eisen voldoen? Maak dan een afspraak met Frederiks Vloeren voor een veelzijdige PVC vloer. De waterdichte vloeren staan bekend om de kwaliteit. Wij bieden u een vloeistofdichte vloer die aan de eisen voldoet om uw bedrijf optimaal draaiende te houden. Wij leggen al vele jaren vloeren aan voor bedrijven in Noord-Holland. Denk daarbij aan een horecavloer, slagerijvloer, garagevloer of industrievloer die aan de strenge eisen voldoet. Lees verder wat ons vloersysteem te bieden heeft of bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken.

De vakman voor uw bedrijfsvloer

Frederiks Vloeren staat al vele jaren bekend als één van de specialisten voor het aanleggen van bedrijfsvloeren in Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van PVC vloeren. Onze vakmensen zijn efficiënt in het aanleggen van een bedrijfsvloer voor elk bedrijf in Noord-Holland.

Vloeren die niet stuk te krijgen zijn

Wij zijn de specialisten voor het aanleggen van PVC vloeren voor elke bedrijfssector in Noord-Holland. Wij leggen hiervoor PVC vloertegels aan die we aan elkaar lassen. De lasnaden die wij achterlaten zijn vrijwel niet stuk te krijgen en geven tevens een prachtig egaal resultaat voor de vloer van uw bedrijf in Noord-Holland. Of het dus gaat om een industrievloer, een horecavloer of een garagevloer, ons vloersysteem de juiste keuze.

Neem contact op voor een bezoek

Heeft u interesse in onze bedrijfsvloeren? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs in Noord-Holland om u uit te leggen wat de voordelen zijn van onze vloeren van PVC en we geven u dan een geheel vrijblijvende offerte. Met een vloer van ons bent u er zeker van dat u de vloer heeft voor uw bedrijf die jarenlang mee zal gaan en voldoet aan de eisen die uw bedrijfsvoering stelt.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: