Purmerend

PVC vloeren voor elk bedrijf

Bent u op zoek naar een PVC vloer voor uw bedrijf in Purmerend? Maak dan een afspraak met Frederiks Vloeren voor een deskundig advies en een duidelijke offerte voor een bedrijfsvloer. Wij zijn specialisten in het leveren van bedrijfsvloeren zoals een horecavloer, slagerijvloer, garagevloer of een industrievloer. Ons PVC vloersysteem is berekend op de eisen van uw branche.

De juiste keuze voor bedrijfsvloeren in Purmerend

Frederiks Vloeren is een goede keuze wanneer u een vloer zoekt voor uw bedrijf in Purmerend. Wij zijn al vele jaren actief in de omgeving van Purmerend en hebben al menig bedrijf voorzien van waterdichte bedrijfsvloeren. Onze specialisten weten hoe een industrievloer aangelegd moet worden en zorgen ervoor dat de vloer zodanig wordt afgewerkt dat er niets aan mankeert wanneer u de vloer in gebruik neemt.

vloeren purmerend

Uw PVC vloeren specialist

Wij zijn bekend als de expert in het leveren van vloeren van PVC in Purmerend. Wij leggen PVC vloertegels neer en verbinden deze met elkaar met lasnaden. Deze lasnaden zijn oersterk en geven een volkomen egaal resultaat. Onze vloeren van PVC blinken uit in duurzaamheid en gebruiksgemak. De vloeistof dichte vloeren zijn gemakkelijk te reinigen en zijn tevens brandwerend. Wij zijn zeer goed bekend in de horeca, het bakkers- en slagerswezen en het garagebedrijf. De ervaring leert ons dat ons vloersysteem een prima oplossing is in deze bedrijfstakken. Laat ons de horecavloer, garagevloer of industrievloer voor u aanleggen voor uw onderneming in Purmerend en verzeker u van kwaliteit.

Showroomvloer Purmerend

Gaat u uw showroomvloeren in Purmerend vervangen? Frederiks Vloeren levert showroomvloeren van PVC voor concurrerende prijzen. Wij gaan voor kwaliteit. Wij zorgen er voor dat uw showroom vloer representatief is maar wel tegen een stootje kan.

Maak nu contact met ons voor een afspraak in Purmerend

Heeft u interesse in onze PVC vloeren? Maak dan snel een afspraak met ons. Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs in Purmerend om een deskundig advies te geven voor uw bedrijfsvloer.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: