PVC Vloer laten leggen

PVC vloeren van hoge kwaliteit

Heeft u plannen om de vloeren van uw bedrijf te laten vervangen of heeft u nieuwbouw voor een nieuw bedrijf en zoekt u een specialist die uw bedrijfsvloeren kan aanleggen? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Een PVC vloer laten leggen door ons betekent dat u zeker zult zijn dat u een bedrijfsvloer krijgt die tegen een stootje kan en slijtvast is. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Een ervaren specialist in bedrijfsvloeren

Frederiks Vloeren is een specialist in het aanleggen van kunststof vloeren. Een PVC vloer laten leggen door ons geeft u de zekerheid dat u een vloer krijgt die na aflevering helemaal in orde is. Onze medewerkers zijn allemaal vakmensen die weten hoe PVC vloeren aangelegd moeten worden en zorgen ervoor dat de vloeren netjes zijn afgewerkt wanneer ze klaar zijn met hun werk.

PVC vloeren die geheel waterdicht zijn

Wilt u een PVC vloer laten leggen die gegarandeerd vloeistofdicht is? Dat kan bij ons. Het maakt ze ook uitermate geschikt voor gebruik in een garage bedrijf. Wij leggen deze vloeren aan met gebruik van tegels die we aan elkaar lassen. De lasnaden zijn oersterk, vloeistofdicht en zijn volkomen egaal met de tegels wat een fraai resultaat geeft met een vlak oppervlak.

Specificaties

Materiaal gerecycled PVC- materiaal
Afmeting 500 x 500 mm
Dikte 10 mm
Kleuren zwart, grijs en rood
Gewicht 16.0 kg p/m²
Verpakking 50 m² geseald op een pallet
Puntbelasting 50 kg p/cm²
Hitte bestendigheid tot 70° Celsius
Brandbaarheid NEN 1775 klasse T1
Warmteweerstand 0.056 m² K/W

Voordelen op een PVC vloer:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te reinigen

PVC Vloer laten leggen

Industrie Vloeren

Neem contact op voor meer info

Wilt u een PVC vloer laten leggen in uw bedrijf? Neem dan contact op met ons. Wij zijn actief in de regio van Noord-Holland waaronder Amsterdam, Amstelveen, Hoorn, Haarlem, Zaandam, Purmerend, Hoofddorp, Den Helder, Enkhuizen en Alkmaar en komen graag bij u langs om u geheel vrijblijvend te informeren over onze PVC vloer. U krijgt dan ook van ons een duidelijke offerte die geheel vrijblijvend is.