PVC vloer prijs

De kunststof vloeren voor een mooie prijs

Heeft uw bedrijf in Noord-Holland een nieuwe vloer nodig en zoekt u een vloer die geluiddempend is, geen vloeistof doorlaat en brandwerend is? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Onze PVC vloer prijs-kwaliteitsverhouding zal u zeker aanspreken. Wij zijn actief in Purmerend, Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Den Helder, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam en Haarlem en komen graag bij u langs om u te overtuigen van de kwaliteit van onze vloeren.

De specialist in PVC vloeren

Frederiks Vloeren is de specialist in het verzorgen van PVC vloeren. Onze vakmensen staan garant voor een perfecte aanleg van de vloeren en werken de vloeren netjes af, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van de vloer die door ons aangelegd is. En dit alles doen we ook nog eens voor een prijs die zeer interessant is.

Vloertegels die naadloos gelast worden

Wij leggen de PVC vloer aan met vloertegels die we aan elkaar lassen op een speciale manier. Met deze methode krijgt u een ondergrond die helemaal egaal is met lasnaden die niet kapot te krijgen zijn. En dat doen we ook nog eens voor een interessante PVC vloer prijs. Wat wilt u nog meer?

PVC Vloer prijs

PVC Vloer Prijs

Specificaties onze vloeren

Materiaal gerecycled PVC- materiaal
Afmeting 500 x 500 mm
Dikte 10 mm
Kleuren zwart, grijs en rood
Gewicht 16.0 kg p/m²
Verpakking 50 m² geseald op een pallet
Puntbelasting 50 kg p/cm²
Hitte bestendigheid tot 70° Celsius
Brandbaarheid NEN 1775 klasse T1
Warmteweerstand 0.056 m² K/W

Waarom een PVC vloer kiezen?

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Lange levensduur
  • Eenvoudig te reinigen

Neem contact op voor een duidelijke offerte

Denk aan Fredriks Vloeren wanneer u een PVC vloer prijs aan het vergelijken bent? Neem contact op met ons voor een duidelijke offerte. Wij komen graag bij u langs om de voordelen van een PVC vloer van ons uit te leggen. Wij geven u daarbij tevens een mooie prijs die u niet snel elders zult tegenkomen in combinatie met deze hoge kwaliteit.