PVC Vloeren

Praktische PVC vloeren voor bedrijven

Bent u op dit moment aan het zoeken naar een leverancier die uw bestaande vloer van uw bedrijf kan vervangen? Of heeft u een nieuw bedrijf geopend waar u een nieuwe bedrijfsvloer in wil laten aanleggen? Informeer dan bij Frederiks Vloeren naar hoogwaardige PVC vloeren die ongetwijfeld aan uw eisen voldoen. Wij zijn al vele jaren de expert op het gebied van bedrijfsvloeren en hebben naam gemaakt met het aanleggen van PVC vloeren. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of lees verder wat deze vloeren te bieden hebben.

Gespecialiseerd in PVC vloeren

Frederiks Vloeren is de expert in het aanleggen van vloeren van PVC. Dit doen wij al jaren en onze vloertegels zijn inmiddels dusdanig beproefd dat we onze handen ervoor in het vuur steken. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de vloeren op de juiste manier worden aangelegd zodat u de zekerheid heeft dat u een vloer krijgt die duurzaam is en tegen een stootje kan. Sluit u aan bij al die tevreden klanten die onze kwaliteit al reeds hebben ervaren door ook bij ons uw vloer te bestellen.

Pvc Vloeren

Beproefde PVC vloertegels

Wij maken vooral van vloertegels voor onze bedrijfsvloeren. Deze tegels lassen we aan elkaar met speciale lastechnieken om er zeker van te zijn dat de aansluiting van de tegels optimaal is. De lasnaden zijn erg sterk en geven een mooi egaal resultaat voor uw vloer.

Eigenschappen PVC vloeren:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Neem contact op voor meer informatie

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw bedrijfsvloer? Neem dan contact op met ons om een afspraak te maken. Wij leveren hoge kwaliteit PVC vloeren die aan alle belangrijke eisen van de werkvloer voldoet. Wij zijn vrijwel dagelijks te vinden in de provincie Noord-Holland waaronder de regio’s van Hoorn, Zaandam, Alkmaar, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen en Amsterdam en komen graag bij u langs.