PVC Vloertegels

Een slijtvaste PVC vloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een vloer voor uw bedrijf die slijtvast, brandwerend en vloeistofdicht is? Informeer dan bij Frederiks Vloeren voor PVC vloertegels. Wij garanderen u dat er geen druppel water of andere vloeistof door uw vloer kan dringen en dat de vloer brandwerend is. Wij zijn specialisten in het aanleggen van bedrijfsvloeren en weten wat er van een PVC vloer gevraagd wordt. Verzeker uzelf van een vloer van kwaliteit die de jaren kan doorstaan en gemakkelijk in onderhoud is. Lees verder over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

De bedrijfsvloeren expert bij uitstek

Frederiks Vloeren is de specialist bij uitstek voor de beste bedrijfsvloeren. Wanneer wij bij u op bezoek komen dan weten wij aan welke eisen de vloer moet voldoen. Een bakker heeft nu eenmaal andere wensen voor de vloer van de bakkerij dan een eigenaar van een metaalbewerkingsbedrijf die zware machines heeft staan die veel geluid produceren. De laatste zal het bijvoorbeeld op prijs stellen dat de vloer een gedeelte van het lawaai kan absorberen. Wij weten als geen ander hoe dat gedaan kan worden. Met een vloer van onze PVC vloertegels bent u er zeker van dat u de vloer krijgt die helemaal past bij de werkzaamheden van uw bedrijf.

PVC Vloertegels

Kunststof vloertegel aan elkaar gelast

Wij zijn specialisten in het aanleggen van vloeren van kunststof vloertegels. Deze vloertegels lassen we aan elkaar met speciale lasapparatuur die een lasnaad achterlaten die nauwelijks stuk te krijgen is. De vloer is volkomen egaal wanneer wij deze hebben opgeleverd. Vloertegels van PVC zijn veelzijdig en geschikt voor toepassingen in vele sectoren.

Geschikt als:

Eigenschappen PVC vloertegels:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u meer weten van onze PVC vloertegels en de voordelen ervan? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij zijn actief in de provincie Noord-Holland en komen graag bij u langs in Den Helder, Zaandam, Amstelveen, Alkmaar, Enkhuizen, Purmerend, Hoofddorp, Hoorn, Amsterdam en Haarlem om u een duidelijke offerte te geven voor een PVC vloer.