Rubber tegels

Professioneel en functioneel

Op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer? Heeft u dan weleens aan rubber tegels gedacht? Uw vloer is niet alleen letterlijk de basis van uw bedrijf, maar tevens ook het visitekaartje voor uw klanten. Het is dan ook erg belangrijk dat uw vloer er professioneel uitziet. Daarnaast moeten uw vloeren ook tegen een stootje kunnen. Een vloer gemaakt van rubber biedt dan uitkomst. De tegels van Frederiks Vloeren zijn door zijn unieke kenmerken geschikt voor iedere branche.
Rubber tegels

Bij ons vindt u een geschikt vloersysteem

Door onze jarenlange kennis en ervaring als vloerenlegger, mag Frederiks Vloeren zich met recht de specialist op het vlak van vloeren noemen. Ons vloersysteem bestaat uit rubber tegels die aan elkaar worden gelegd met een lasdraad. Dit draad kan naar wens voorzien worden van verlichting. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Op deze manier creëren wij een vloer voor u die geheel aan uw wensen voldoet. Door de veelzijdigheid van het rubber zijn onze vloeren toepasbaar in iedere branche. Zo zijn onze tegels geschikt als dansvloer, maar ook in bijvoorbeeld in een bakkerij of slagerij.

Rubber tegels

Waarom kiezen voor rubber tegels?

  • Onze vloeren zijn veiliger. Door de hoge ‘Rutsch-waarde’ (11) is ons vloersysteem niet alleen slipvast, maar blijft deze ook voor een langere periode mooi.
  • Onze tegels zijn vrijwel geheel onderhoudsvrij. U hoeft dus niet aan de slag met speciale onderhoudsmiddelen om uw vloer mooi te houden.
  • Het rubber is waterdicht. Onze vloeren voldoen aan de eisen van de V.V.V. en kunnen dus gecertificeerd worden.
  • Het vloersysteem kan tegen een zware belasting. Dit maakt deze vloer ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een garage.
  • Onze vloeren hebben een lange levensduur, omdat ze slijtvast zijn.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over hoe onze tegels gelegd worden? Of over het rubber wat wij hiervoor gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken via het volgende nummer 0347-375402, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@frederiksvloeren.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de vele voordelen van onze rubber tegels.