Slagerijvloeren

Passende vloer voor de slagerij

U als slager heeft maar een paar wensen als het over uw vloer gaat. Ten eerste moet deze veilig en hygiënisch zijn. Vervolgens is het van belang dat de vloer zeer lang meegaat en blijft voldoen. Zo’n vloer hebben wij voor u.

PVC vloeren van Frederiks Vloeren hebben de volgende eigenschappen. De vloer is; Warmte isolerend wat als voordeel heeft dat u geen koelverlies heeft via uw vloer en tegelijkertijd nooit meer koude voeten heeft.

Zeer slijtvast en zwaar belastbaar, denk aan betreden met een heftruck of palletwagen. De vloer is ook hygiënisch, omdat PVC geen vuil aanneemt en omdat de vloer naadloos is.

De geluiddempende eigenschap van de vloer zorgt ervoor dat er minder galm zal zijn in uw slagerij. PVC is natuurlijk niet zo hard als beton. Dat heeft als voordeel heeft dat wanneer u iets laat vallen dat dit niet direct beschadigt. De vloer is verder wel hard genoeg dat deze niet inzakt onder zware belasting. Kortom een ideale vloer voor uw slagerij.

Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06 54 713 796. U kunt ons ook per mail bereiken op info@frederiksvloeren.nl. Op aanvraag maken wij voor u een offerte op maat.

Naast dat wij slagerijvloeren leggen werken wij ook voor horecagelegenheden. Lees hier meer informatie over onze horecavloeren.