Slagerijvloer

Uw slagerij voorzien van een degelijke werkvloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw slagerij en zoekt u een specialist die exact weet waar een vloer voor een slagerij aan moet voldoen? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren. Wij leveren een praktische slagerijvloer van PVC materiaal en garanderen u de kwaliteit van uw slagerijvloer. Onze slagerijvloer is slijtvast, hebben een anti sliplaag, zijn gemakkelijk te reinigen en dempen het geluid in de omgeving. Lees verder wat wij allemaal kunnen of laat ons langskomen in uw slagerij om u uit te leggen waarom wij denken dat onze vloer voor u een geschikte oplossing is.

Ruime ervaring met een slagerijvloer

Frederiks Vloeren heeft veel ervaring met het aanleggen van een PVC slagerijvloer. Onze vakmensen zijn allemaal gemotiveerde vaklieden die al jarenlang in het vak zitten. Het plaatsen van de vloer gebeurd dan ook efficiënt waardoor de hinder tot een minimum beperkt blijft. Zo kunt zich snel weer richten op uw normale werkzaamheden in de slagerij.

PVC vloertegels voor uw vloer

Wij gebruiken PVC vloertegels voor slagerijvloeren. Deze tegels worden met speciale lasnaden aan elkaar verbonden. Deze lasnaden zijn dermate sterk dat ze vrijwel nooit meer los zullen laten. De lasnaden sluiten de naden ook perfect af. Zowel de vloeren als de tussenliggende lasnaden zijn vloeistofdicht.

Geschikt voor uw slagerij

Elke vloer die wij afleveren wordt zorgvuldig afgewerkt zodat uw slagerijvloer zonder twijfel aan uw verwachtingen zal voldoen. Lees hieronder wat aan PVC slagerijvloer u te bieden heeft.

  • Eenvoudig te reinigen
  • Vloeistofdicht
  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Slagerijvloer

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten van ons en wilt u dat wij voor een vrijblijvend advies bij u langskomen in Noord-Holland? Dat kan. Wij komen met alle plezier bij uw langs om u te laten zien wat de voordelen zijn van onze slagerijvloer. Heeft u een slagerij in de regio Amsterdam, Zaandam, Hoofddorp, Hoorn, Enkhuizen, Purmerend, Den Helder, Haarlem, Amstelveen of Alkmaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een duidelijke offerte voor uw slagerijvloer.