Vloeistofdichte vloeren

Vloeistof dichte vloer voor uw bedrijf

Wanneer uw werksituatie vraagt om een vloeistof dichte vloer zijn de PVC vloertegels van Fredriks Vloeren zonder twijfel interessant voor u. De PVC vloertegels die wij in ons assortiment hebben zijn erg veelzijdig in gebruik en hebben als bijzonder voordeel dat ze geen enkele vloeistof doorlaten. Onze vloeren zijn zwaar te belasten en slijtvast. Daarnaast zijn de vloeren geluiddempend, brandwerend, zuurbestendig en worden ze niet glad bij natte of vette toestand. Dit maakt de vloeistof dichte vloer ook een prima oplossing voor uw bedrijf.

Geschikt voor vele toepassing

De vloeistofdichte vloeren zijn door de veelzijdige eigenschappen geschikt om te gebruiken in diverse sectoren. Fredriks Vloeren levert veel PVC vloertegels die gebruikt worden als productievloer in de industrie. Daarnaast leveren we vloeren aan bakkerijen, slagers en de horeca. De vloeistof werende eigenschap maakt de PVC vloertegels ook buitengewoon geschikt voor garages. Bent u benieuwd of deze vloeistofdichte vloeren ook voor uw bedrijf geschikt zijn? Neem vrijblijvend contact op met onze vloerexperts om uw situatie te bekijken.

Vloerspecificaties

Materiaal gerecycled PVC- materiaal
Afmeting 500 x 500 mm
Dikte 10 mm Kleuren zwart, grijs en rood
Gewicht 16.0 kg p/m² Verpakking 50 m² geseald op een pallet
Puntbelasting 50 kg p/cm²
Hitte bestendigheid tot 70° Celsius
Brandbaarheid NEN 1775 klasse T1
Warmteweerstand 0.056 m² K/W

Vloeistofdichte vloeren

Vloeistofdichte vloeren

Vloertegels stevig vastgelegd

De lasnaden die worden gebruikt om de vloertegels vast te leggen zijn buitengewoon sterk en vormen een egaal oppervlakte met de PVC tegels. De lasnaden zijn daarnaast zelf ook volledig vloeistofdicht waardoor de vloer in zijn geheel geen vloeistoffen door zal laten. Het PVC vloersysteem dat wij aanbieden is buitengewoon robuust en gaat daarnaast erg lang mee. Het is de investering die u hierdoor op termijn zeker terug zal verdienen.

Neem vrijblijvend contact op

Hebt u vragen of over de vloeistofdichte vloeren van Fredriks Vloeren? Of wilt u direct een offerte opvragen? Vul het contactformulier in op de website of bel direct met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.