Vloertegels Garage

Vloeistofdichte PVC vloeren voor uw garage

Heeft u een garagebedrijf en bent u op zoek naar een vloer waar geen druppel vloeistof door komt? En moet deze vloer ook brandwerend zijn? Neem dan contact op met ons. Frederiks Vloeren levert kwaliteit PVC vloertegels voor een garage die een brand kunnen weerstaan en waar geen druppel vloeistof doorheen dringt. Wij garanderen u een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor uw garagevloer. Wij zijn actief in Noord-Holland waaronder Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Zaandam, Den Helder, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Alkmaar en komen graag bij u langs om u te overtuigen van de kwaliteit van onze vloertegels.

Een ervaren PVC vloeren specialist

Frederiks Vloeren mag gerust één van de experts genoemd worden van PVC vloertegels voor een garage. Onze vloertegels voldoen aan de strengste eisen en worden neergelegd door vakmensen met veel ervaring. Met een garage vloer van ons bent u er zeker van dat u jarenlang voorzien bent van een prachtige vloer voor uw garagebedrijf.

Vloertegels garage

Uw tegels naadloos aan elkaar gelast

Wij leggen de vloertegels voor een garage aan door de tegels aan elkaar te lassen met speciale lasapparatuur. De lasnaden die hierbij ontstaan zijn volkomen egaal en zijn erg sterk. Deze lasnaden zullen niet meer los laten waardoor u verzekert bent van een vloer waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Geen galm op de werkvloer

Onze vloertegels zijn geluiddempend. Wij kunnen de vloer voor uw garage leveren waar die galmen niet meer te horen zijn. Dit levert voor uw medewerkers een prettige werkomgeving op.

Eigenschappen van garage vloertegels

  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Hoge Rutsch waarde
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

Maak een afspraak met ons voor meer info

Garage vloertegelsHeeft u interesse in vloertegels voor een garage? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om de voordelen van onze vloertegels uit te leggen en wij geven u dan met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor uw nieuwe garagevloer.