Waterdichte vloeren

Waterdichte vloeren zijn toepasbaar in ieder branche

Fredriks Vloeren maakt gebruik van waterdichte vloeren. Een systeem dat bestaat uit PVC vloertegels die worden verbonden met een sterke lasverbinding. Een systeem dat zich al vele jaren heeft bewezen in diverse sectoren. Waterdichte vloeren blinken uit dankzij een aantal bijzonder eigenschappen die samenkomen in deze PVC vloertegels.

Zo zijn de vloeren volledig vloeistofdicht afgewerkt. Het is ook mogelijk om hierbij een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening te verkrijgen. De vloeren hebben daarnaast een anti-slip eigenschap die ook wanneer de vloer vet of vochtig is zijn werk doet. De vloeren zijn geluiddempend en gaan galm tegen wat zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw personeel.

Deze en andere unieke eigenschappen van de waterdichte vloer maakt de vloer geschikt voor veel toepassingen. Zo leveren wij veel aan bakkerijen, slagerijen en de horeca. Daarnaast zijn de waterdichte vloeren door de zware belastbaarheid en vloeistofdichtheid ook buitengewoon geschikt voor een garage of de industrie. Bent u benieuwd of uw bedrijf ook baat heeft bij een waterdichte vloer? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden en de voordelen voor u verder te bespreken.

Enkele unieke eigenschappen

  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar
  • Anti-slip
  • Geluiddempend

waterdichte vloeren

waterdichte vloer

Vloerspecificaties waterdichte vloeren

Materiaal gerecycled PVC- materiaal
Afmeting 500 x 500 mm
Dikte 10 mm Kleuren zwart, grijs en rood
Gewicht 16.0 kg p/m² Verpakking 50 m² geseald op een pallet
Puntbelasting 50 kg p/cm²
Hitte bestendigheid tot 70° Celsius
Brandbaarheid NEN 1775 klasse T1
Warmteweerstand 0.056 m² K/W

Jarenlange ervaring met PVC vloeren

Fredriks Vloeren heeft vele jaren ervaring met het leggen van waterdichte vloeren. Wij kunnen u hierdoor als geen ander voorzien van goed advies. Wanneer u ons inschakelt voor een waterdicht PVC vloersysteem bent u verzekerd van een vakkundige plaatsing van de vloer. Onze medewerkers hanteren altijd een hoge standaard bij alle werkzaamheden waardoor u verzekerd bent van de kwaliteit. U krijgt een vloer waarmee u vele jaren vooruit kunt. De investering betaald zich op termijn zonder meer terug. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte voor een geschikte waterdichte vloer.