Werkplaatsvloer

Een uiterst geschikte vloer voor iedere werkplaats

Een werkplaatsvloer moet voldoen aan de door u gestelde eisen. Zo moet deze veilig zijn voor uw werknemers, maar ook tegen een stootje kunnen. De tegelvloeren van Frederiks Vloeren bieden u dit en meer. Door zijn unieke eigenschappen zijn onze vloersystemen uitermate geschikt voor diverse branches. Van de horeca tot de industrie, bij ons vindt u een vloer die bij uw bedrijf past en voldoet aan uw normen. Benieuwd geworden? Neem contact op.

Wie zijn wij?

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat over een geruime ervaring heeft op het vlak van werkplaatsvloeren. Niet alleen voor bedrijfsvloeren zijn wij hét adres, maar wij kunnen ook industrievloeren leveren. Bij ons vindt u altijd een vloer die voldoet aan de eisen die in uw branche gesteld worden. Onze vakkundige medewerkers komen graag bij langs om een werkplaatsvloer voor u te leggen. Wilt u graag meer weten over onze werkplaatsvloeren? Kijk dan eens op onze website onder ‘bekijk al ons werk’. Hier vindt u voorbeelden van de verschillende vloeren die wij gelegd hebben.

Diverse werkplaatsvloeren

Ons vloersysteem kan voor diverse doeleinden ingezet worden. De vloeren die wij leggen, zijn gemaakt van pvc-tegels. Deze worden aan elkaar verbonden door een lasverbinding. Door de verschillende eigenschappen van deze werkplaatsvloer kan dit vloersysteem bij verschillende branches ingezet worden. Zo worden deze tegelvloeren afgewerkt, zodat deze geheel vloeistofdicht zijn. Waardoor dit vloertype uitermate geschikt is voor de horeca. Tevens kan dit vloersysteem ook zwaarbelast worden. Hierdoor kan deze werkplaatsvloer ook gebruikt worden in een garage of een industrieel bedrijf.

Werkplaatsvloer

Daarom kiest u voor een werkplaatsvloer van Frederiks Vloeren

  • Veiliger. Onze vloeren worden niet zo snel glad, waardoor ze veiliger zijn voor uw medewerkers en uw klanten.
  • Mooier. Omdat onze vloeren slijtvast zijn, blijft uw werkplaatsvloer langer mooi en ontstaan er geen slijtageplekken.
  • Slijtvast. Onze tegelvloeren zijn slijtvast, zelfs wanneer u ze zwaarbelast. Hierdoor hebben onze werkplaatsvloeren een lange levensduur.
  • Onze werkplaatsvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud.
  • Wij leggen vloeren in heel Nederland.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze werkplaatsvloer? Of wilt u graag een afspraak maken met ons? Neem in dat geval contact met ons op. U kunt ons bereiken op nummer: 0347-375402. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan ook: info@frederiksvloeren.nl. Wij helpen u graag verder en beantwoorden graag u vragen. Welke werkplaatsvloer kunnen wij voor u leggen?