Zaandam

De vloerspecialist voor bedrijven

Bent u op zoek naar een bedrijf in Zaandam dat een bedrijfsvloer voor u kan realiseren? Neem dan contact op met Frederiks Vloeren voor hoogwaardige PVC bedrijfsvloeren. Wij zijn specialisten in het verzorgen van vloeren voor productiehallen, de horeca en het bakkerswezen. Met een horecavloer van ons in uw keuken bent u verzekerd van een vloer die gemakkelijk te reinigen is. Deze vloeistofdichte vloer is daarnaast slijtvast, brandwerend en kan hoge belastingen aan waardoor deze ook in de industrie gebruikt kan worden.

Veelzijdige bedrijfsvloeren

Elk bedrijf heeft haar eisen waar een vloer aan moet voldoen. Een vloer voor een bakkerij moet aan andere eisen voldoen dan een vloer voor een garagebedrijf. Of u nu een garagebedrijf heeft waarvoor u een garagevloer nodig heeft, of een horecabedrijf waar een nieuwe horecavloer voor moet komen, ons vloersysteem biedt een geschikte oplossing. De specificaties van onze PVC vloeren maakt ze erg veelzijdig en geschikt voor vele toepassingen. Wij leveren regelmatig waterdichte vloeren in Zaandam en omgeving en komen ook graag bij u langs om u verder te informeren.

Vloeren voor in de industrie

Wij leveren de industrievloer van hoge kwaliteit en garanderen u dat de vloer oersterk, brandwerend en duurzaam is. Onze industrievloeren zijn berekend op de zware dagelijkse belastingen die deze moeten ondergaan. Ook voor uw bedrijf in Zaandam is onze PVC vloer dus een uitkomst.

Vloeren Zaandam

PVC vloeren van hoge kwaliteit

Wij leveren ook PVC vloeren in Zaandam. Deze vloeren worden gelegd met PVC vloertegels. Met een PVC vloer van ons bent u zeker van de kwaliteit en vloer die jarenlang mee zal gaan en gemakkelijk te reinigen is. Dat is dan ook de reden gebruik maken van de kwalitatief hoogwaardige waterdichte vloeren.

Showroom vloer Zaandam

Gaat u een nieuw bedrijf openen en zoekt u een leverancier die een mooie showroom vloer kan leveren? Frederiks Vloeren levert showroomvloeren van PVC voor concurrerende prijzen. De eigenschappen van onze showroomvloeren zijn:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Warmte isolerend
  • Geluiddempend
  • Eenvoudig te reinigen
  • Brandwerend
  • Lange levensduur

 

Neem contact op voor een offerte

Bent u nog steeds op zoek naar een bedrijf die een degelijke vloer kan aanleggen binnen uw bedrijf in Zaandam? Zoek dan niet langer en neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs in Zaandam om de mogelijkheden van onze PVC vloer door te nemen.

Geïnteresseerd in één van de vloeren? Bekijk meer informatie op de specifieke pagina’s: