Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Eindhoven

Bedrijfsvloer voor uw bedrijf in Eindhoven van Frederiks Vloeren

Bedrijfsvloer in Eindhoven voor uw bedrijf? Een productiehal, bakkerij, slagerij of misschien wel voor de horeca? Federiks Vloeren biedt de juiste bedrijfsvloer voor elke branche. Als vloerenspecialist houden wij ons al 25 jaar bezig met het vervaardigen van de beste bedrijfsvloeren. Wij zijn innovatief en voorzien in diverse klantbehoeften. Dit doen wij voor bedrijven in diverse branches zoals:

•    Industrie
•    Horeca
•    Retail
•    Zorg

Onze ervaring biedt u de garantie die u zoekt bij het aanleggen van een bedrijfsvloer. Ook beschikken wij over de juiste materialen en technieken. Onze vloeren ondersteunen vandaag de dag de bedrijfsvoering van onze klanten.

Meer informatie? Neem dan contact op. Wij leveren én plaatsen de allerbeste vloeren! 

Uw nieuwe bedrijfsvloer in Eindhoven naar wens

Kwalitatieve bedrijfsvloeren combineren wij voor klanten in Eindhoven met de wensen van de klant. Denk hierbij aan afmetingen, kleuren, specificaties etc. Om uw bedrijfsvloer compleet te laten voldoen aan uw verwachtingen komen wij eerst langs op locatie in Eindhoven. Zo krijgen wij een idee van het pand, de huidige vloer, de afmetingen, doeleinden en uw ideeën. Daarbij informeren wij u gelijk over de mogelijkheden die de bedrijfsvloeren van Frederiks u kan bieden.

Wat vind u belangrijk? Slijtvast? Duurzaam? Of misschien wel een hoge Rutsch waarde? Onze vloeren combineren dit allemaal. Daarnaast zijn ze brandwerend, geluidwerend en warmte isolerend.

In Eindhoven realiseren wij bedrijfsvloeren voor elke ruimte

Indien u voor elke ruimte binnen uw bedrijf een andere vloer wilt kunnen wij hierin voorzien. Een bedrijfsvloer die wij leggen wordt gemaakt van PVC vloertegels. Deze hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt vermindert. Iets wat voor vele bedrijven belangrijk is. Veiligheid op de werkvloer staat immers centraal. Daarnaast zijn alle vloeren eenvoudig te reinigen en gaan ze lang mee. 

Bedrijfsvloer offerte voor panden in Eindhoven en omgeving

Hebben de bedrijfsvloeren van Frederiks Vloeren uw interesse getrokken?
Wij begrijpen dat u graag alle mogelijkheden en prijzen wilt weten voordat u een keuze maakt. Hierom maken wij voor u graag een offerte voor bedrijfsvloeren op maat.  Indien wenselijk kunnen wij ook langs komen in Eindhoven om samen de locatie te bekijken.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer | Eindhoven

© 2019 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM