Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Bedrijfsvloer

Bedrijfsvloer met een vloeistofdichtheid certificaat

Bedrijfsvloer laten leggen? Geschikt voor zowel lichte als zware belasting? Een functionele bedrijfsvloer die ook nog eens mooi is? Frederiks Vloeren is gespecialiseerd in het leggen van geschikte vloeren voor verschillende bedrijven. Of het nu gaat om bakkerijen, garages of productiebedrijven, wij kunnen ons expert noemen. Graag komen wij vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken en de situatie in kaart te brengen. Daarnaast nemen wij de voordelen en eigenschappen van onze vloersystemen met u door. Aan de hand hiervan kunnen we vervolgens een geschikte vloer kiezen en een offerte op maat maken. Vervolgens komen wij de vloer op het door u gewenste tijdstip leggen. We zorgen er voor dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Bedrijfsvloer eisen

Aan een bedrijfsvloer worden hele andere eisen gesteld dan aan een vloer in een woning. Door het intensieve gebruik moet deze sterk en duurzaam zijn. Indien u kiest voor een bedrijfsvloer van Frederiks Vloeren bent u zeker van:

  • Vloeistofdichtheid
  • Anti slip
  • Mechanische belastbaarheid
  • Slijtvastheid

Wij zorgen ervoor dat er geen naden en kieren in de vloer aanwezig zijn. Hierdoor kan het geen vloeistof absorberen en blijft de vloer altijd droog. Met een speciale anti slip laag voorkomen we dat de vloer glad wordt en zorgen we ervoor dat deze bijdraagt aan veiligheid. Naast deze kenmerken is de vloer slijtvast en bestand tegen zware machines en voertuigen. Kortom: alles wat een bedrijf nodig heeft.

Bedrijfsvloer op maat

Indien u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf kunnen wij in uw wensen voorzien. Onze vloersystemen worden al jaren toegepast binnen bedrijven. Zo leveren wij vloeistofdichte PVC vloeren. Deze vloeren kunnen aangebracht worden volgens V.V.V. normen zodat de vloer bij keuring een vloeistofdichtheid certificaat kan ontvangen. Meer informatie? Neem contact op. Ook komen wij graag langs. Wij leggen vloeren volgens hoge kwaliteitseisen en geldende normen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM