Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Breda

Bedrijfsvloer voor uw bedrijf in Breda verkrijgbaar bij Frederiks Vloeren

Heeft u een bedrijfsvloer nodig voor uw bedrijf in Breda? Een bedrijfsvloer die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij Frederiks Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen u de juiste kennis en materialen voor uw bedrijf in Breda bieden. Door de ruime ervaring in het leggen van bedrijfsvloeren weten wij welke punten van belang zijn. Frederiks Vloeren is innovatief en voorziet de wensen van klanten in diverse branches. Zo werken wij voor onder andere voor branches in Breda als: 

Door onze vele jaren ervaring heeft u zekerheid over een geschikte bedrijfsvloer. Onze vloeren ondersteunen vandaag de dag de bedrijfsvoering van onze klanten. Meer informatie? Neem dan contact op. Wij leveren én plaatsen de allerbeste vloeren voor u in Breda!

Een bedrijfsvloer in Breda naar uw wensen 

Wij begrijpen dat er wensen zijn voor uw bedrijfsvloer. Vertel ons uw wensen en wij leveren een bedrijfsvloer op maat. Vooraf komen wij graag bij u langs in Breda en omgeving. Tijdens dit gesprek bekijken we de locatie, nemen we de wensen en eisen door en laten we u kennis maken met onze innovatieve mogelijkheden. Welke punten zijn voor u belangrijk? Wilt  u graag een slijtvaste vloer of wilt u graag een duurzame vloer? Of misschien wel een hoge Rutsch waarde? Onze vloeren combineren dit allemaal. Daarnaast zijn ze brandwerend, geluidwerend en warmte isolerend.

In Breda realiseren wij bedrijfsvloeren voor elke ruimte

Frederiks kan in verschillende ruimtes bedrijfsvloeren leggen, ook wanneer u verschillende vloeren in verschillende ruimtes wilt. De bedrijfsvloeren die wij leggen worden gemaakt van PVC vloertegels. Deze hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt vermindert. Iets wat voor veel bedrijven belangrijk is. Veiligheid op de werkvloer staat immers centraal. Daarnaast zijn alle vloeren eenvoudig te reinigen en gaan ze lang mee.

Bedrijfsvloer offerte opvragen voor Breda en omgeving

Heeft u interesse? Uiteraard wilt u eerst de mogelijkheden en prijzen weten voordat u een keuze maakt. Wij maken graag een offerte op maat. Indien wenselijk kunnen wij ook langs komen in Breda en de rest van Nederland. Heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer | Breda

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM