Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Breda

Bedrijfsvloer voor uw bedrijf in Breda verkrijgbaar bij Frederiks Vloeren

Heeft u een bedrijfsvloer nodig voor uw bedrijf in Breda? Een bedrijfsvloer die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij Frederiks Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen u de juiste kennis en materialen voor uw bedrijf in Breda bieden. Door de ruime ervaring in het leggen van bedrijfsvloeren weten wij welke punten van belang zijn. Frederiks Vloeren is innovatief en voorziet de wensen van klanten in diverse branches. Zo werken wij voor onder andere voor branches in Breda als: 

Door onze vele jaren ervaring heeft u zekerheid over een geschikte bedrijfsvloer. Onze vloeren ondersteunen vandaag de dag de bedrijfsvoering van onze klanten. Meer informatie? Neem dan contact op. Wij leveren én plaatsen de allerbeste vloeren voor u in Breda!

Een vloer voor u op maat!

Om te zorgen dat bij het kiezen van een vloer uw wensen worden nageleefd, komen wij graag bij u langs in Breda. Tijdens een gesprek kunnen we uw wensen bespreken, de verschillende eisen vaststellen en de maten opnemen. Tijdens dit gesprek bepalen we welke punten voor u belangrijk zijn. Wilt u graag een duurzame of slijtvaste vloer? En welke eis stelt u aan de rutschwaarde van de vloer?

Wat maakt onze PVC vloeren speciaal?

De bedrijfsvloeren die wij leggen worden gemaakt van PVC vloertegels. Deze hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt verminderd. Dit is belangrijk om bedrijfsongevallen te voorkomen. De rutschwaarde wordt gebruikt om te bepalen hoe stroef een vloer is.

De waardes lopen van negen t/m dertien, negen is het laagste en dertien is hierbij het hoogst. Frederiks Vloeren levert vloeren met een R-waarde van elf. Dit is een hogere antislipwaarde dan de meeste vloeren. Hierdoor bent u verzekerd van minder bedrijfsongevallen!

Neem contact met ons op!

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar een offerte? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak! Wij komen graag bij u langs in Breda om te kijken wat de verschillende eisen zijn in combinatie met uw wensen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u ook gerust contact opnemen. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen!

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer | Breda

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM