Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Eindhoven

Bedrijfsvloer voor uw bedrijf in Eindhoven van Frederiks Vloeren

Een bedrijfsvloer kopen voor uw bedrijf in Eindhoven? Bedrijfsvloeren moeten zeker voldoen aan alle eisen van uw branche, maar ook uw persoonlijke voorkeuren. Frederiks Vloeren heeft alle kennis en materialen wat nodig is voor uw bedrijfsvloer in Eindhoven.

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief bezig met het ontwikkelen van de beste bedrijfsvloeren voor elke branche. Frederiks vloeren is innovatief en voorzien in diverse klantbehoeften. Dit doen wij voor bedrijven in diverse branches zoals:

Dankzij onze jaren aan ervaring in deze markt, zowel in Eindhoven als hier buiten, vindt u bij Frederiks Vloeren zeker een geschikte vloer. Onze vloeren ondersteunen vandaag de dag de bedrijfsvoering van onze klanten.

Meer informatie? Neem dan contact op. Wij leveren én plaatsen de allerbeste vloeren!

Uw nieuwe bedrijfsvloer in Eindhoven naar wens

Kwalitatieve bedrijfsvloeren combineren wij voor klanten in Eindhoven met de wensen van de klant. Denk hierbij aan afmetingen, kleuren, specificaties etc. Om uw bedrijfsvloer compleet te laten voldoen aan uw verwachtingen komen wij eerst langs op locatie in Eindhoven. Zo krijgen wij een idee van het pand, de huidige vloer, de afmetingen, doeleinden en uw ideeën. Daarbij informeren wij u gelijk over de mogelijkheden die de bedrijfsvloeren van Frederiks u kan bieden.

Wat vind u belangrijk? Slijtvast? Duurzaam? Of misschien wel een hoge Rutsch waarde? Onze vloeren combineren dit allemaal. Daarnaast zijn ze brandwerend, geluidwerend en warmte isolerend.

In Eindhoven realiseren wij bedrijfsvloeren voor elke ruimte

Indien u voor elke ruimte binnen uw bedrijf een andere vloer wilt kunnen wij hierin voorzien. Een bedrijfsvloer die wij leggen wordt gemaakt van PVC vloertegels. Deze hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt vermindert. Iets wat voor vele bedrijven belangrijk is. Veiligheid op de werkvloer staat immers centraal. Daarnaast zijn alle vloeren eenvoudig te reinigen en gaan ze lang mee.

Bedrijfsvloer offerte voor panden in Eindhoven en omgeving

Hebben de bedrijfsvloeren van Frederiks Vloeren uw interesse getrokken? Wij begrijpen dat u graag alle mogelijkheden en prijzen wilt weten voordat u een keuze maakt. Hierom maken wij voor u graag een offerte voor bedrijfsvloeren op maat. Indien wenselijk kunnen wij ook langs komen in Eindhoven om samen de locatie te bekijken. Heeft u een overige vraag? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer | Eindhoven

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM