Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Nijmegen

Bedrijfsvloer verkrijgbaar bij Frederiks Vloeren in Nijmegen

Een bedrijfsvloerkopen voor uw bedrijf in Nijmegen? Bedrijfsvloeren moeten zeker voldoen aan alle eisen van uw branche, maar ook uw persoonlijke voorkeuren. Frederiks Vloeren heeft alle kennis en materialen wat nodig is voor uw bedrijfsvloer in Nijmegen.

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief bezig met het ontwikkelen van de beste bedrijfsvloeren voor elke branche. Frederiks vloeren is innovatief en voorzien in diverse klantbehoeften. Dit doen wij voor bedrijven in diverse branches zoals:

Dankzij onze jaren aan ervaring in deze markt, zowel in Nijmegen als hier buiten, vindt u bij Frederiks Vloeren zeker een geschikte vloer. Onze vloeren ondersteunen vandaag de dag de bedrijfsvoering van onze klanten.

Meer informatie? Neem dan contact op. Wij leveren én plaatsen de allerbeste vloeren!

Bedrijfsvloer in Nijmegen naar wens

Vertel ons uw wensen en wij leveren een bedrijfsvloer op maat. Vooraf komen wij graag langs in Nijmegen en omgeving. Tijdens dit gesprek bekijken we de locatie, nemen we de wensen en eisen door en laten we u kennis maken met onze innovatieve mogelijkheden. Wat vind u belangrijk? Slijtvast? Duurzaam? Of misschien wel een hoge Rutsch waarde? Onze vloeren combineren dit allemaal. Daarnaast zijn ze brandwerend, geluidwerend en warmte isolerend.

In Nijmegen realiseren wij bedrijfsvloeren voor elke ruimte

Indien u voor elke ruimte binnen uw bedrijf een andere vloer wilt kunnen wij hierin voorzien. Een bedrijfsvloer die wij leggen wordt gemaakt van PVC vloertegels. Deze hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt vermindert. Iets wat voor vele bedrijven belangrijk is. Veiligheid op de werkvloer staat immers centraal. Daarnaast zijn alle vloeren eenvoudig te reinigen en gaan ze lang mee.

Bedrijfsvloer offerte voor Nijmegen en omgeving

Heeft u interesse? Uiteraard wilt u eerst de mogelijkheden en prijs weten voordat u een keuze maakt. Wij maken graag een offerte op maat. Indien wenselijk kunnen wij ook langs komen in Nijmegen en de rest van Nederland. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer | Nijmegen

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM