Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Zwolle

Bedrijfsvloer verkrijgbaar bij Frederiks Vloeren in Zwolle

Bedrijfsvloer voor uw bedrijf in Zwolle? Een bedrijfsvloer die voldoet aan al uw wensen? Frederiks Vloeren biedt u kennis en materialen voor uw bedrijf in Zwolle. Al jaren houden wij ons bezig met bedrijfsvloeren en weten wij waar u aan moet denken. Als vloerspecialist zijn wij innovatief en voorzien in diverse klantbehoeften. Zo werken wij voor diverse branches in Zwolle, zoals:

Door onze vele jaren ervaring heeft u zekerheid over een geschikte bedrijfsvloer voor u in Zwolle. Onze vloeren ondersteunen vandaag de dag de bedrijfsvoering van onze klanten. Meer informatie? Neem dan contact op. Wij leveren én plaatsen de allerbeste vloeren!

Bedrijfsvloer in Zwolle naar wens

Vertel ons uw wensen en wij leveren een bedrijfsvloer op maat. Vooraf komen wij graag langs in Zwolle en omgeving. Tijdens dit gesprek bekijken we de locatie, nemen we de wensen en eisen door en laten we u kennis maken met onze innovatieve mogelijkheden. Wat vind u belangrijk? Slijtvast? Duurzaam? Of misschien wel een hoge Rutsch waarde? Onze vloeren combineren dit allemaal. Daarnaast zijn ze brandwerend, geluidwerend en warmte isolerend.

In Zwolle realiseren wij bedrijfsvloeren voor elke ruimte

Indien u voor elke ruimte binnen uw bedrijf een andere vloer wilt kunnen wij hierin voorzien. Een bedrijfsvloer die wij leggen wordt gemaakt van PVC vloertegels. Deze hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt vermindert. Iets wat voor vele bedrijven belangrijk is. Veiligheid op de werkvloer staat immers centraal. Daarnaast zijn alle vloeren eenvoudig te reinigen en gaan ze lang mee.

Bedrijfsvloer offerte voor Zwolle en omgeving

Heeft u interesse? Uiteraard wilt u eerst de mogelijkheden en prijs weten voordat u een keuze maakt. Wij maken graag een offerte op maat. Indien wenselijk kunnen wij ook langs komen in Zwolle en de rest van Nederland.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer | Zwolle

© 2020 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM