Frederiks vloeren - brandwerende vloer
Brandwerende vloer

Brandwerende vloer op de juiste wijze gelegd

Brandwerende vloer die voldoet aan de eisen op het gebied van brandwerendheid? Op zoek naar dé geschikte vloer voor uw bedrijf? De PVC vloeren van Frederiks Vloeren zijn geschikt voor industrie- en bedrijfsvloeren. In de afgelopen jaren hebben wij deze al veelvuldig toegepast bij o.a.

Niet alleen de functionaliteit is fijn, ook de uitstraling wordt als prettig ervaren. Heeft u een sterke en brandwerende vloeroplossing nodig? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag advies. Bij vloeren is het van het grootste belang dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast moet deze op de juiste wijze gelegd worden. Iets wat wij voor u kunnen realiseren!

Brandwerende vloer voor de werkplaats

In een werkplaats is een vloer een belangrijk onderdeel. Deze moet bestand zijn tegen een stootje en veilig zijn voor de medewerkers. Indien u kiest voor onze tegelvloeren bent u hier zeker van. Daarnaast bieden wij meer. Onze vloeren kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. Of het nu gaat om een naadloze of brandwerende vloer, onze producten combineren verschillende eigenschappen. Wij weten wanneer een vloer als brandwerend wordt gezien en zorgen ervoor dat deze aan de eisen voldoet. Zo zorgen we voor de juiste afwerking en gebruik van geschikte materialen.

Brandwerende vloer van Frederiks

Voor een brandwerende vloer bent u bij Frederiks Vloeren beslist aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat een geruime ervaring heeft op het vlak van vloeren. Vrijwel elk bedrijf in iedere branche vindt bij ons een geschikt product. Veel klanten zijn u inmiddels voorgegaan. Op onze website kunt u een indruk op doen van de door ons gerealiseerde projecten. Wilt u ook graag een nieuwe vloer? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Daarnaast geven we advies op maat.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Brandwerende vloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM