Frederiks vloeren - brandwerende vloer
Brandwerende vloer

Brandwerende vloer voor uw bedrijf op de juiste wijze laten leggen

Als bedrijf worden er eisen gesteld aan bedrijfsvloeren voor bijvoorbeeld garages, restaurants en bakkerijen. Dit heeft te maken met veiligheid en hygiëne. Eén van deze eisen kan zijn dat de vloer brandwerend moet zijn. Frederiks Vloeren biedt PVC vloeren aan die voldoen aan de eisen op het gebied van brandwerendheid én geschikt zijn voor industrie- en bedrijfsvloeren.

Frederiks Vloeren heeft deze vloeren voor vele verschillende bedrijven gelegd, waaronder voor restaurants, hotels, slagerijen, bakkerijen en voor productiebedrijven.

Brandwerende vloer zowel functioneel als mooi

Naast dat de vloeren van Frederiks Vloeren aan de gestelde eisen voldoen qua brandwerendheid, geven de vloeren ook een mooie en fijne uitstraling. Zo zorgt u voor een mooie en sterke brandwerende vloeroplossing!

Wij geven u graag advies over welke vloer geschikt is voor uw bedrijf. Bij vloeren is het namelijk van het grootste belang dat u het juiste advies krijgt. Daarnaast moet een bedrijfsvloer op de juiste wijze gelegd worden. Iets wat wij voor u kunnen realiseren!

Brandwerende vloer voor de werkplaats

In een werkplaats is een vloer een belangrijk onderdeel. Deze moet bestand zijn tegen een stootje en veilig zijn voor de medewerkers. Indien u kiest voor onze tegelvloeren bent u hier zeker van. Daarnaast bieden wij meer. Onze vloeren kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet. Of het nu gaat om een naadloze of brandwerende vloer, onze producten combineren verschillende eigenschappen. Wij weten wanneer een vloer als brandwerend wordt gezien en zorgen ervoor dat deze aan de eisen voldoet. Zo zorgen we voor de juiste afwerking en gebruik van geschikte materialen.

Brandwerende vloer van Frederiks Vloeren

Voor een brandwerende vloer bent u bij Frederiks Vloeren beslist aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat een geruime ervaring heeft op het vlak van vloeren. Vrijwel elk bedrijf in iedere branche vindt bij ons een geschikt product! Wij kunnen voor u een brandveilige vloer realiseren die lang meegaat!

Wilt u ook graag een nieuwe brandwerende vloer? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Daarnaast geven we advies op maat. Voor verdere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Brandwerende vloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM