Frederiks vloeren - brandwerende vloer
Rotterdam

Brandwerende vloer van Frederiks Vloeren in Rotterdam is een veilige investering

Brandwerende vloer voor optimale brandveiligheid in uw bedrijf te Rotterdam? Frederiks vloeren heeft jaren kennis in brandwerende vloeren. Wij zorgen ervoor dat uw brandwerende vloer op maat is. Onze vloeren zijn niet alleen bestendig tegen brand, maar ook tegen andere gevaren. Zo zijn onze vloeren slijtvast, zuurbestendig, geluiddempend en warmte isolerend etc.

Bij Frederiks vloeren krijgt u een vloer die niet snel glad word en bestand is tegen intensief gebruik voor uw bedrijfspand in Rotterdam. Zit u eraan te denken om in één van onze vloeren te investeren? Dan is dat beslist de moeite waard! Al sinds 1978 wordt ons vloerensysteem gelegd in binnen en buitenland. Bij vele van onze klanten hebben onze vloeren zich dan ook inmiddels bewezen. Als vloerenspecialist hebben wij een bekende naam op weten te bouwen in Rotterdam en ver daarbuiten. Dit komt mede door onze:

  • Service
  • Klantvriendelijkheid
  • Kwaliteit
  • Prijzen

Wij weten als geen ander waar een goede vloer aan moet voldoen. Of het nu gaat om een restaurant, een slagerij of een productiebedrijf.

Brandwerende vloer die voldoet aan de brandwerendheidseis

Vloeren bij bedrijven krijgen veel te verduren. Daarom is het van belang een stevige vloer te kiezen. Een goede vloer moet bestand zijn tegen krassen, deuken en vloeistoffen. Daarnaast is brandwerendheid een belangrijke eigenschap. Gebouwen moeten immers brandveilig zijn. Heeft u een eigen garage? Een werkplaats? Of horecazaak? Deze zijn sterk gebaat bij een vloer van Frederiks Vloeren. Wij komen graag langs in Rotterdam voor advies.

Brandwerende vloer voor de horeca

Ook voor horecazaken is een brandwerende vloer een pré. Onze PVC vloeren worden veel toegepast in horecazaken in de buurt van Rotterdam. Zo zijn deze bestand tegen water, glas, biervaten, keukengerei en nog veel meer. Doordat ze gemaakt zijn van een hoogwaardig gerecyceld PVC voldoen ze aan de eisen die gesteld worden door bijv. restaurants. Ook zijn ze slijtvast, vloeistofdicht, geluiddempend en worden niet glad in natte of vette toestand. Door deze combinatie met brandwerendheid kunnen ze uitstekend worden toegepast in keukens.

Een brandwerende vloer die jarenlang meegaat? Wilt u graag meer weten? Bel dan gerust! Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om advies te geven.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Brandwerende vloer | Rotterdam

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM