Garagevloer van Frederiks Vloeren
Garagevloer

Garagevloer die voldoet aan de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV)

Op zoek naar een garagevloer die ijzersterk en vloeistofdicht is? Frederiks Vloeren is de vloerspecialist van de omgeving! Wij staan inmiddels al meer dan 25 jaar bekend om onze sterke, veilige en duurzame vloeren die geschikt zijn voor verschillende omgevingen. Indien u specifiek zoekt naar een passende vloer voor uw garage kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Een garagevloer moet voldoen aan verschillende eisen op het gebied van:

  • Belastbaarheid
  • Vloeistofbestendigheid
  • Brandwerendheid
  • Slijtage

Bij ons weet u zeker dat uw nieuwe vloer aan alle gestelde eisen voldoet. Frederiks Vloeren levert een vloeistofdichte PVC garagevloer die massief verlijmd wordt op de bestaande dekvloer. Deze PVC-vloer onderscheidt zich van vele andere vloeren door de hoge rutschwaarde (11) en een hoge slijtvastheid (dikte is 1 cm). Ze zijn bestand tegen vloeistoffen en oliën waar veel mee gewerkt wordt door garagebedrijven. Hierdoor worden de onderliggende vloeren goed beschermd. Ook op het gebied van krasbestendigheid en belasting zal onze vloer u verbazen.

Vloeistofdichte garagevloer

Vloeren in garages hebben te kampen met verschillende invloeden en worden zwaar belast. Dagelijks rijden er verschillende voertuigen overheen en worden en met bepaalde vloeistoffen gewerkt. Speciaal voor garages hebben wij super sterke vloeistofdichte vloeren. Hierbij krijgt vuil en vloeistof geen kans om door te dringen. Hierdoor gaan ze langer mee en wordt de ondervloer beschermd. Naast dat een garagevloer vloeistofdicht moet zijn moet de vloer ook chemisch resistent, duurzaam een eenvoudig te reinigen zijn. Wij brengen beslist het juiste vloersysteem aan, passend bij uw bedrijf.

Garagevloeren die bodemverontreiniging voorkomen

Als u werkt met vervuilende stoffen is het van belang dat u een vloeistofdichte vloer neemt die bodemverontreiniging voorkomt. De regels die hiervoor gelden kunt u vinden in het Activiteitenbesluit. Als wij een vloer aanbrengen werken wij volgens de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV), zodat uw vloer een vloeistofdichtheidcertificaat krijgt.

Bent u benieuwd of uw vloer aan de gestelde regels voldoet? Wilt u een nieuwe vloer? Laat u adviseren door de vloerenspecialist. Frederiks Vloeren is al sinds 1991 de vloerenspecialist van de omgeving.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Garagevloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM