Garagevloer van Frederiks Vloeren in Apeldoorn
Apeldoorn

Frederiks Vloeren biedt vloeistofdichte garagevloeren aan voor uw bedrijf in Apeldoorn!  

Heeft u een garage in Apeldoorn of omstreken? Dan is het belangrijk dat uw vloer aan de juiste regels voldoet. Zo moet deze voldoen aan de gestelde eisen volgens de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

De vloeren van Frederiks Vloeren voldoen aan deze eisen en zijn complete vloeistofdichte PVC-vloeren. Daarnaast heeft de garagevloer een hoge rutschwaarde van 11 en een hoge slijtvastheid. Verder zijn de vloeren goed belastbaar en hebben ze een antislipfunctie! Naast dat de vloeren praktisch zijn, zijn ze ook mooi om te zien!

We komen graag bij u langs in Apeldoorn om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw garagevloer. Na het bepalen van de geschikte vloer, beschikken wij ook over de ervaring, techniek en kennis om de garagevloer op de juiste manier bij u te leggen.

Vloeistofdichte garagevloer in Apeldoorn

Zoals eerder aangegeven zijn er strenge eisen op het gebied van garagevloeren. Er wordt namelijk vaak gebruik gemaakt van vervuilende vloeistoffen. Er moeten dan maatregelen genomen worden, om ervoor te zorgen dat deze stoffen geen schade kunnen aanbrengen. De eisen die gesteld worden aan de garagevloer hangen uiteraard af van de werkzaamheden die plaatsvinden. Een vloeistofdichte vloer is verplicht in de volgende gevallen:

  • Wanneer er motorvoertuigen gewassen worden
  • Bij het werken met vloeibare brandstoffen zoals benzine
  • Wanneer en bodembedreigende stoffen worden opgeslagen
  • Bij het opslaan van oude accu’s

Naast dat de vloeren vloeistofdicht moeten zijn, moeten ze ook volgens het geldende certificaat worden gelegd. Daarnaast moet de vloer elke zes jaar worden gekeurd oor een onafhankelijke erkende inspecteur. Wanneer er u voor kiest om de vloer te laten leggen door Frederiks Vloeren, bent u ervan verzekerd dat deze op de juiste manier gelegd wordt. Wilt u meer weten over de eisen die gesteld worden aan uw garagevloer en hoe we ervoor kunnen zorgen dat u aan deze eisen voldoet? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Kies voor een veilige en ijzersterke garagevloer!

Naast dat de vloeren van Frederiks Vloeren veilig zijn, zijn ze ook ijzersterk en slijtvast! De onderhoudsvriendelijke garagevloer gaat daardoor lang mee! Bij Frederiks Vloeren bent u verzekerd van eerlijke advies, goede communicatie en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding!

Wij komen graag met u in contact om te bespreken welke mogelijkheden er zijn voor u garagevloer in Apeldoorn! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Garagevloer | Apeldoorn

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM