Garagevloer van Frederiks Vloeren in Arnhem
Arnhem

Een garagevloer laten leggen in Arnhem door een vloerenspecialist

Op zoek naar een vloerenspecialist die een garagevloer kan leggen in uw garage in Arnhem of omgeving? Dan bent u bij Frederiks Vloeren aan het juiste adres! Onze garagevloeren zijn vloeistofdichte PVC-vloeren die massief verlijmd worden op de bestaande dekvloer. Dit geeft niet alleen een mooi resultaat, de vloeren zijn ook praktisch in gebruik. Zo zijn de garagevloeren uiterst goed belastbaar en bevatten ze een antislipfunctie. Dit vergroot de veiligheid in de garage aanzienlijk. Daarnaast hebben de vloeren een hoge rutschwaarde en een hoge slijtvastheid.

Wij komen graag met u in contact om uw wensen en eisen te bespreken. Samen kunnen we voor een vloer kiezen die hierop aansluit! Daarnaast beschikken wij over de expertise om de vloer op de juiste manier te kunnen leggen.

Het laten leggen van een vloeistofdichte garagevloer in Arnhem

Er zijn verschillende regels vanuit de overheid opgesteld waar u aan moet voldoen bij het kiezen van een garagevloer. Dit is omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van vervuilende stoffen in garages. Het hebben van een vloeistofdichte vloer is onder andere verplicht bij het uitvoeren van verschillende bedrijfsactiviteiten. Denk daarbij aan wanneer u werkt met vloeibare brandstoffen zoals benzine of wanneer u bodembedreigende stoffen of oude accu’s opslaat. Wanneer u kiest voor een vloer van Frederiks Vloeren weet u zeker dat u aan de juiste eisen voldoet.

Naast dat de garagevloeren vloeistofdicht moeten zijn, moeten ze ook gelegd worden volgens een geldend certificaat. Daarnaast moet de garagevloer elke 6 jaar gekeurd worden door een onafhankelijk erkende inspecteur. Voldoet de vloer aan de eisen? Dan krijgt deze een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening. Verder moet de vloer elk jaar door u zelf worden gecontroleerd. Frederiks Vloeren kan u hierbij helpen!

Kies voor een ijzersterke garagevloer voor uw bedrijf in Arnhem!

Wanneer u kiest voor Frederiks Vloeren bent u verzekert van een ijzersterke, slijtvaste, vloeistofdichte en onderhoudsvriendelijke garagevloer. Wij hebben een jarenlange ervaring, waardoor we u het beste advies kunnen geven. Wij staan voor goede communicatie en een strakke planning. Hierdoor heeft u snel een geschikte vloer voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding!

Wilt u graag meer informatie over het laten leggen van een garagevloer in Arnhem en omgeving? Kom bij ons langs of neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag meer!

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Garagevloer | Arnhem

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM