Frederiks vloeren - industrievloer
Eindhoven

Een industrievloer voor uw industriële bedrijf in Eindhoven

Frederiks Vloeren heeft veel ervaring met het leggen van verschillende bedrijfsvloeren. Zo beschikken we ook over veilige kwaliteitsvloeren voor industriële bedrijven. Deze industrievloeren zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de juiste veiligheidseisen, onder andere op het gebied van brandwerendheid en slijtvastheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u verzekeren van vakmanschap en dat voor een eerlijke prijs!

Wij komen graag met u in contact om uw situatie te bespreken. Samen zorgen we voor een passende oplossing voor uw industriehal in Eindhoven!

Industrievloeren voor verschillende toepassingen!

Onze PVC industrievloeren zijn erg duurzaam, slijtvast, brandwerend, isolerend en hebben een hoge rutschwaarde. Deze rutschwaarde wordt ook wel de R-waarde genoemd en geeft de antislipwaarde van de vloertegel aan. Het zegt dus iets over de veiligheid van de vloeren. Daarnaast zijn onze industrievloeren compleet vloeistofdicht. Onze professionals weten precies waar dit soort vloeren aan moeten voldoen en leggen de vloer dan ook uiterst vakkundig en gepast.

Wij leveren onze kwaliteitsvloeren niet alleen in Eindhoven, maar door heel Nederland. Door het gebruik van moderne en de juiste technieken, vele kennis, moderne apparatuur en vakmannen met jarenlange ervaring is geen klus te moeilijk voor ons.

Industrievloeren voor fabriekshallen

Ook voor fabriekshallen kunt u Frederiks Vloeren inschakelen. Doordat onze vloeren slijtvast zijn en een hoge drukwaarde hebben, is het geen probleem om zware machines over de nieuwe vloer heen te rijden. Heeft u een vloeistofdichte vloer nodig, omdat u bijvoorbeeld werkt met schadelijke stoffen? Met een vloeistofdichte vloer van Frederiks Vloeren bent u verzekerd van een V.V.V. (Verklaring Vloeistofdichte Vloer) certificaat. Wij kunnen ook de jaarlijkse visuele controle uitvoeren zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan.

Neem contact op!

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u een offerte opvragen? Neem dan gerust contact op en laat je verrassen door onze vakkennis op het gebied van industriële, vloeistofdichte en productievloeren.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Industrievloeren | Eindhoven

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM