Frederiks vloeren - industrievloer
Rotterdam

Industrievloeren nodig voor uw bedrijf in Rotterdam?

Voor industriële bedrijven is het belangrijk dat zij een industrievloer krijgen die voldoet aan vele eisen op het gebied van brandwerendheid, isolatie en de Rutsch waarde. Frederiks Vloeren is hét vloerenbedrijf van Rotterdam en omgeving die u vloeren kan leveren die voldoen aan deze eisen. Wij houden ons al vele jaren bezig met het leggen van verschillende vloeren van hoge kwaliteit. Voor bedrijven binnen de industrie leveren en leggen wij industrievloeren. Deze vloeren zijn sterk, kunnen tegen een stootje en zijn slijtvast! Daardoor zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee. Verder bent u verzekerd van een vloeistofdichte industrievloer!  

Onze specialisten komen graag met u in contact om te bespreken wat uw specifieke wensen zijn. Daarna gaan we samen op zoek naar de geschikt vloer. De industrievloer wordt daarna ook door Frederiks Vloeren gelegd bij uw bedrijf in Rotterdam of omgeving.

Industrievloeren voor iedere situatie

Frederiks Vloeren staat erom bekend dat wij voor iedere situatie passende industrievloeren kunnen leveren. Dit doen wij niet alleen in Rotterdam maar in heel Nederland. Als wij deze leggen maken wij gebruik van moderne verwerkingstechnieken. Door dit te combineren met onze jarenlange ervaring en kwaliteitsproducten verzekeren wij u van een vloer die voldoet aan al uw eisen en jarenlang meegaat. Onze vaklieden zijn allemaal experts in het aanleggen van industrievloeren en weten hoe ze met de apparatuur om moeten gaan. Wij durven met trots te zeggen dat wij een echte vloerenspecialist zijn!

Industrievloeren voor fabriekshallen

Speciaal voor o.a. fabriekshallen in Rotterdam kunnen wij geschikte industrievloeren leggen. Deze zijn slijtvast en kennen een hoge druksterkte. Hierdoor kunnen zware machines met een gerust hart op de bedrijfsvloer worden geplaatst. Ook voor bedrijven waar een vloer vloeistofdicht moet zijn kunnen wij geschikte vloeren leveren. Elke toepassing vraagt andere eigenschappen. Benieuwd wat wij voor u kunnen leveren? Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze. Neem contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Industrievloeren | Rotterdam

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM