Frederiks vloeren - PVC Prodcutievloer
PVC Productievloer

PVC productievloer geschikt voor intensief gebruik

PVC productievloer voor uw bedrijf? Op zoek naar dé ideale vloer geschikt voor intensief gebruik? Frederiks Vloeren is dé aangewezen partij voor bedrijfsvloeren. Als innovatieve en ervaren vloerenspecialist leveren wij al vele jaren hoogwaardige producten aan klanten in verschillende branches. Iedere branche stelt andere eisen aan een vloer. Door de flexibiliteit van onze producten sluiten deze bij vrijwel iedere wens aan. Onze vloerspecialisten luisteren naar uw wensen, geven advies en leveren vloeren in heel Nederland. De prijs is afhankelijk van de productkeuze en de oppervlakte. Graag doen wij een voorstel op maat. Een PVC productievloer aanschaffen? Benieuwd welke vloeren wij allemaal leveren? Vraag vandaag nog een informatiepakket aan.

PVC productievloer, bestand tegen zware belasting

Een PVC productievloer van Frederiks Vloeren is niet alleen zwaar belastbaar en oersterk, maar ook vloeistofdicht. Hierdoor kunnen deze gebruikt worden in ruimtes waar gewerkt wordt met gevaarlijke vloeistoffen. Naast deze voordelen staan deze producten bekend om de volgende eigenschappen:

  • Geluiddempend
  • Brandwerend
  • Warmte isolerend
  • Zuurbestendig
  • Slijtvast

De juiste afwerking zorgt ervoor dat deze lang mee gaat en u verzekerd van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om garages, fabrieken, werkplaatsen of andere locaties, met een PVC productievloer van ons bedrijf profiteert u van de meeste voordelen.

PVC productievloer voor de levensmiddelenindustrie

Op locaties waar voedsel wordt bereid en/of verwerkt worden er strenge eisen gesteld aan de vloer. Bepaalde vloeren kunnen namelijk zorgen voor het verspreiden van bacteriën. Een PVC productievloer van Frederiks Vloeren voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Door de samenstelling is deze bestand tegen zuren en hitte. Daarnaast kan deze met een antislip laag worden afgewerkt.

Verder kunt u bij Frederiks Vloeren ook terecht voor PVC horeca vloeren! Door de antislip functie in de vloer zijn de PCV vloeren veilig en makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn ze goed schoon te maken en vragen ze om weinig onderhoud.  

Een vloer die voldoet aan uw wensen en de eisen van uw bedrijf? Neem dan contact op. Samen met u komen we graag tot de beste oplossing.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

PVC Productievloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM