Frederiks vloeren - PVC Prodcutievloer
Amersfoort

PVC productievloer in Amersfoort van Frederiks Vloeren

PVC productievloer die uitermate geschikt is voor uw productiebedrijf in Amersfoort? Een vloer die voldoet aan uw eisen? Sterk, stootvast en bestand tegen chemicaliën? Kies dan voor Frederiks Vloeren. Onze vloeren zijn altijd een waardevolle investering voor iedere plek. Als bekend en ervaren bedrijf houden wij ons al vele jaren bezig met vloeren voor klanten in de meest uiteenlopende branches. Al sinds 1978 leggen wij onze eigen vloersystemen. Doordat wij al zo lang in het vak zitten, hebben wij steeds betere vloeren weten te ontwikkelen. Zo hebben deze een hogere ‘Rutsch-waarde’. Hiermee draagt deze bij aan optimale veiligheid. Iets wat erg belangrijk is op de werkvloer.

Heeft u speciale wensen? Benieuwd of wij hierin kunnen voorzien met een geschikt product? Neem contact met ons op. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers luisteren naar uw wensen, geven advies en maken een offerte op maat.

PVC productievloeren van Frederiks Vloeren

Indien u kiest voor één van onze PVC productievloeren bent u zeker van de volgende eigenschappen:

  • Veilig
  • Mooier
  • Slijtvast

Veilig omdat onze vloeren minder snel glad worden. Mooier omdat onze vloeren sterk zijn en hierdoor minder snel slijtageplekken krijgen. Slijtvast zodat deze geschikt zijn voor zware belasting. Hoe intensief en zwaar deze ook wordt belast, ze gaan lang mee! Daarnaast is een PVC productievloer gemakkelijk te onderhouden en geluiddempend. Kortom: alles wat een productievloer nodig heeft treft u bij die van ons. Ontdek dit zelf en kom bij ons langs in de buurt van Amersfoort.

PVC productievloer passend bij uw wensen

Op de werkplaats vervult een PVC productievloer een belangrijke rol. Er wordt iedere
dag veel gebruik van gemaakt waardoor deze moet voldoen aan bepaalde eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen, de locatie en het bedrijf kunnen wij de beste vloeroplossing bieden. Niet alleen in Amersfoort maar in heel Nederland! Bekijk onze website voor meer informatie.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

PVC Productievloer | Amersfoort

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM