Frederiks vloeren - slijtvaste vloer
Alkmaar

Slijtvaste vloer gelegd door Frederiks in Alkmaar

IJzersterke slijtvaste vloer als blikvanger van uw bedrijf in Alkmaar? Een vloer die beschermt, voldoet aan uw wensen en zorgt voor een mooie uitstraling?

Deze combinatie vindt u terug in de vloeren van Frederiks Vloeren. Wij hebben jarenlange ervaring met slijtvaste vloeren en andere PVC vloeroplossingen. Wij leveren soorten die aansluiten op de wensen van onze klanten. Klantwensen kunnen namelijk uiteen lopen. Zo hebben wij klanten in verschillende branches waaronder:

Als vloerenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring, geven wij u graag advies over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte op maat samenstellen. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Indien wenselijk komen we vrijblijvend langs in de buurt van Alkmaar. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen.

Stel uw vragen

De voordelen van een slijtvaste vloer in Alkmaar

Een slijtvaste vloer als onderdeel van een goed presterend team. Werkt u in een laboratorium, garage of productiehal? Dan weet u als geen ander wat de vloer daar allemaal moet doorstaan: gewicht, schuiven, rijden, zuren en vocht. Menig vloer kan dergelijke activiteiten maar tijdelijk aan. Terwijl de PVC vloer van Frederiks vloeren al in menig bedrijf in Alkmaar zijn slijtvastigheid en duurzaamheid laat zien.

Bij productie specifieke bedrijven moet een vloer aan speciale eisen voldoen, o.a. op het gebied van veiligheid. Doordat wij al jaren bedrijfsvloeren door heel Nederland leveren, hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. We bezitten een ruime expertise op het gebied van PVC vloeren voor bedrijfspanden, maar ook voor industrievloeren en bedrijfsvloeren hebben wij altijd een zeer geschikte vloer. Zoekt u een slijtvaste vloer voor uw zaak in Alkmaar? Bespreek dan de mogelijkheden. Onze vloersystemen zijn dé oplossing voor uw bedrijf!

Onze slijtvaste vloer van PVC tegels

En PVC vloer voor in uw zaak? De kapper op de hoek, een dagverblijf of fabriekshal in Alkmaar, ze kozen allemaal voor de vloeren van Frederiks vanwege de slijtvastheid. Zelfs bij zware belasting is deze vloer slijtvast, ontstaan er minder snel slijtageplekken en worden ze nauwelijks glad. Het materiaal van deze vloer is niet alleen erg slijtvast maar heeft ook de karaktereigenschappen brandwerend en geluidisolerend. Daarnaast is één van de misschien wel belangrijkste voordelen: duurzaamheid. Deze slijtvaste vloer gaat jaren lang mee.

Heeft u interesse in een vloer van Frederiks Vloeren? Vraag vandaag nog een informatiepakket aan en kies de vloer die bij u past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Slijtvaste vloer | Alkmaar

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM