Frederiks vloeren - slijtvaste vloer
Arnhem

Heeft u een slijtvaste vloer nodig voor uw bedrijf in Arnhem? 

Een slijtvaste vloeren nodig voor uw bedrijf in Arnhem, één die ook nog eens ijzersterk is? Een vloer die voldoet aan uw wensen, een mooie uitstraling geeft en beschermd? Dan bent u bij Frederiks Vloeren aan hét juiste adres. Deze combinatie is namelijk terug te vinden in de vloeren van Frederiks. Al jarenlang hebben wij ervaring in slijtvaste vloeren en andere PVC vloeroplossingen in Arnhem en ver daarbuiten. De vloeren die wij leveren sluiten altijd aan op de wensen van de klant. Iedere klant heeft zijn eigen unieke wensen en daar springen wij graag op in. Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches, waaronder:

  • Slagerijen
  • Bakkerijen
  • Horecazaken
  • Productiebedrijven

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en staan als vloerenspecialist voor u klaar. Ook stellen we geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u samen. Wanneer u het op prijs stelt komen we ook graag vrijblijvend bij u langs voor een slijtvaste vloer in Arnhem. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en staan u dan ook graag te woord. Komt u liever bij ons langs? U bent van harte welkom!

Een slijtvaste en veilige vloer voor uw bedrijf in Arnhem

Voor bedrijven moet een vloer vaak aan speciale eisen voldoen, onder andere op het gebied van veiligheid. Doordat wij al jaren bedrijfsvloeren door heel Nederland leveren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. We bezitten een ruime expertise op het gebied van PVC vloeren voor bedrijfspanden, maar ook voor industrievloeren en bedrijfsvloeren hebben wij altijd een zeer geschikte vloer. Zoekt u een slijtvaste vloer voor uw zaak in Arnhem? Bespreek dan de mogelijkheden. Onze vloersystemen zijn dé oplossing voor uw bedrijf!

Slijtvaste vloer in Arnhem die ook nog duurzaam, brandwerend en geluidsisolerend is

Het laten leggen van een Frederiks vloer is altijd een gunstige investering. Zelfs bij zware belasting is deze vloer slijtvast, ontstaan er minder snel slijtageplekken. Bovendien worden de vloeren minder snel glad. Door het materiaal is de vloer brandwerend en geluidsisolerend. Daarnaast zijn de vloeren van Frederiks duurzaam, de slijtvaste vloeren gaan lang mee. 

Heeft u interesse in een vloer van Frederiks Vloeren? Vraag vandaag nog een informatiepakket aan en kies de vloer die bij u past. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen! 

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Slijtvaste vloer | Arnhem

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM