Frederiks vloeren - slijtvaste vloer
Arnhem

Frederiks Vloeren voor een slijtvaste vloer bij u in Arnhem die ijzersterk is

Slijtvaste vloer nodig voor uw bedrijf in Arnhem, één die ook nog eens ijzersterk is? Een vloer die voldoet aan uw wensen, een mooie uitstraling geeft en beschermd? Dan bent u bij Frederiks Vloeren aan hét juiste adres, u vind namelijk deze combinatie terug in de vloeren van Frederiks. Al jarenlang hebben wij ervaring in slijtvaste vloeren en andere PVC vloeroplossingen in Arnhem en ver daarbuiten. De vloeren die wij leveren sluiten altijd aan op de wensen van de klant. Iedere klant heeft zijn eigen unieke wensen en daar springen wij graag op in. Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches, waaronder:

  • Slagerijen
  • Bakkerijen
  • Horecazaken
  • Productiebedrijven

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en staan als vloerenspecialist voor u klaar. Ook stellen we geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u samen. Wanneer u het op prijs stelt komen we ook graag vrijblijvend bij u langs voor een slijtvaste vloer in Arnhem.Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en staan u dan ook graag te woord. Komt u liever bij ons langs? U bent van harte welkom!

Slijtvaste vloer voor uw bedrijf in Arnhem die aan speciale eisen voldoet, zoals veiligheid

Vooral bij bedrijven moet een vloer aan speciale eisen voldoen, o.a. op het gebied van veiligheid. Doordat wij al jaren bedrijfsvloeren door heel Nederland leveren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. We bezitten een ruime expertise op het gebied van PVC vloeren voor bedrijfspanden, maar ook voor industrievloeren en bedrijfsvloeren hebben wij altijd een zeer geschikte vloer. Zoekt u een slijtvaste vloer voor uw zaak in Arnhem? Bespreek dan de mogelijkheden. Onze vloersystemen zijn dé oplossing voor uw bedrijf!

Slijtvaste vloer in Arnhem die ook nog duurzaam, brandwerend en geluidsisolerend is

Een Frederiks vloer is altijd een gunstige investering voor u. Zelfs bij zware belasting is deze vloer slijtvast, ontstaan er minder snel slijtageplekken en worden ze minder snel glad. Door het materiaal is deze brandwerend en geluidsisolerend. Daarnaast is één van de misschien wel belangrijkste voordelen: duurzaamheid. Deze slijtvaste vloer gaat lang mee.

Heeft u interesse in een vloer van Frederiks Vloeren? Vraag vandaag nog een informatiepakket aan en kies de vloer die bij u past.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Slijtvaste vloer | Arnhem

© 2020 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM